
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Andrea M. (andream1) ID 31619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) PAŠTEKA Z BRAVČOVEJ PEČENE[ recept č. 6174 zo dňa 8.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg prerasteného bôčika, 1 kg bravčovej pečene, 1/2 cibule, 2 dcl horčice, čierne korenie, soľ, 6 surových vajec. POSTUP PRÍPRAVY Bôčik uveríme v kuchte do mäkka a ešte teplý pomelieme na mäsovom mlynčeku. Cibuľu opražíme do zlatista na masti alebo ochutíme soľou, korením, horčicou a vajciami, dobre premiešame. Plníme menšie poháre, uzavrieme a sterilizujeme 30 minút na 100 °C. Dobrú chuť, oplatí sa vyskúšať, je vynikajúca, Andrea |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (19.7.2013, 19:11) |
tiež tomu nerozumiem... bôčik uvaríme a pečeň nie? o pečeni nie je ani zmienka v postupe... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana K. (Tangerina) ID 28973 (upravené 24.9.2012, 23:03) |
Nerozumiem tomu ALEBO vo vete. Buď dám cibulu, alebo koreniny? Vyskúšala by som |
ODPOVEDAŤnahlásiť |