končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 12 (zobrazuje sa 11-12) | << predošlé 1, 2 |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Jahodový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 400 g záhradných jahôd, 1 balíček vanilínového cukru, 2 cl cukrového nálevu, 5 cl bieleho vína, 1 1/2 cl marhuľového likéru POSTUP PRÍPRAVY Jahody očistíme, dôkladne umyjeme a poprekrajujeme napoly. Vložíme ich do porcelánovej alebo sklenej misky, posypeme vanílinovým cukrom, polejeme cukrovým nálevom, vínom a likérom. Zľahka premiešame a necháme vychladiť. Podávame k pečenému teľaciemu mäsu, hydine, zverine, alebo ozdobený šľahačkou ako dezert. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Jablková presnidávkaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 5 kg očistených jabĺk, 2,5 litra vody 400 g kryštálového cukru, 2 vanilkové cukry, 2 balíčky Zlatý klas POSTUP PRÍPRAVY Očistené jablká rozvaríme v dvoch litroch vody. Pridáme cukor, vanilkový cukor a vo zvyšnej vode vymiešaný Zlatý klas. Necháme variť ešte 5 minút. Čiastočne vychladnuté rozmixujeme, naplníme malé poháre a 20 minút sterilizujeme pri teplote 90°C. Je to vynikajúca pochúťka pre deti, môžete podávať samotné alebo s piškótami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 12 (zobrazuje sa 11-12) | << predošlé 1, 2 |