. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 333 (zobrazuje sa 171-180)<< predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,34 ďalšie >>

MLETÉ MÄSO

Zapekané zemiaky s mletým kuracím mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

olej * cibuľa * cesnak * kuracie mäso * mletá červená paprika * bujón * morca della * uvarené zemiaky * strúhaný syr

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme mleté kuracie mäso a restujeme. Podlejeme vodou a vhodíme kocku bujónu. Extra silný dodá lepšiu chuť. Necháme krátko podusiť a potom pridáme konzervu morca della. Spolu prehrejeme. Zemiaky si dáme uvariť a ošúpeme. Pekáč vymastíme a uložíme vrstvu zemiakov, na to rozložíme udusené mäso, nasypeme strúhaný syr a dáme zapiecť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Fašírka s vajíčkom.



POTREBNÉ PRÍSADY

mleté mäso - 70 dkg - 1 kg, 4 na tvrdo uvarené vajíčka, čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, 3 strúčiky cesnaku, strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso ochutíme soľou, korením, paprikou, pridáme pretlačený cesnak a zahustíme strúhankou.
Polovicou mäsa vystelieme formu na srnčí chrbát, uložíme vajíčka, prikryjeme druhou polovicou mäsa, povrch posypeme strúhankou a dáme do rúry zapiecť asi na hodinu. Po upečení pokrájame a podávame napr. s fazuľkovým prívarkom a zemiakmi. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 6.12.2014, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Plnené karbonátky /fašírky/



POTREBNÉ PRÍSADY

* 500g ml.masa /hov+brav/ * 2 vajíčka * 2 pečivá * 1 ML soľ * 1-2 ML vegeta * štipka ml.č.korenia * 3 strúčiky cesnaku -pretlačný * 1 ML bazalka * * * * Náplň: * 2 vajíčka na tvrdo * 3 kuracie párky * * * * * strúhanka na obaľovanie

POSTUP PRÍPRAVY

- toto patrí medzi najobľúbenejšie jedlá mojej druhorodenej dcéry - jedla by to najradšej každý týždeň - na rozdiel od svojej o 5 minút staršej sestry, ktorá je typicky cestovinové dieťa :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (20) posledné: 3.1.2011, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Čevabčiči



POTREBNÉ PRÍSADY

mleté mäso, červená paprika, soľ, ml.čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

všetko spolu premiešame, urobíme si "šulčeky" a vysmažíme:o)
podávame so zemiakmi, horčicou a cibuľkou
Dobrúúúúú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Lenka D. (ambrashop) ID 5027 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.2.2010, 20:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Fašírky podľa mojej maminky



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg mleté mäso; 50-70 g sójové granule; 3 ks vajcia; 4 ks cesnaku; soľ; korenie; majoránka; racsa; vegeta; voda; olej; strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

Zmiešame všetky prísady, obalíme v strúhanke, vypražíme na oleji a môžeme podávať.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Marcela F. (mafina4) ID 52861 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 8.12.2009, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

mäsové hniezda



POTREBNÉ PRÍSADY

pre 4 osoby: 250 g dlhých špagiet, soľ, 1/2 cibule, 2 PL oleja, 300 g mletého mäsa, 2 PL rajčinového pretlaku, 100 g varenej kukurice bonduelle z konzervy, 60 g nátier.masla, 2 PL slnečnicových semiačok, 1 PL nakrájaných čerstvých byliniek (zmes), mleté čierne korenie, chilikorenie (mletá červ.paprika-štipľavá), 2 vajcia, 2 PL mlieka, 4, rajčiny, žerucha (príp. petrž.vňať).

POSTUP PRÍPRAVY

Špagety uvaríme podľa návodu.

Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme mäso, taktiež dobre opražíme a vmiešame rajč.pretlak, kukuricu, nátier.maslo, slneč.semiačka a bylinky. Osolíme, okoreníme, rúru predhrejeme
na 200 stupňov.

Vajcia rozšľaháme s mliekom. Špagety rozdelíme na 8 častí a na papiery na pečenie pomocou vidličky
zakrútime na "hniezda". Polejeme mliekovo-vajcovou masou. Mäso rozdelíme na hnieda na stred a hneď
dáme piecť na cca. 12 min.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

turecké cestové taštičky



POTREBNÉ PRÍSADY

asi pre 16 kúskov potrebujeme : 150 g kukuričnej múky, 150 g polohrubej múky, 3 vajcia, 3 PL olivového oleja, soľ, 1 cibuľa, 1 mrkva, petržlenová vňať - za hrsť, + 1-2 petržleny, 1 malá štipľavá paprička, 2 PL mäty priepornej, 15g hovädz.mäsa, 200 g jogurtu, 2 strúčiky cesnaku, 80 g masla, 1 PL sladkej mletej červenej papriky.

POSTUP PRÍPRAVY

Múku, vajcia, oliv. olej, 1/2 ČL soli vypracujeme na hladké cesto a necháme 1 hodinu postáť.

Zeleninu aj bylinky očistíme a spolu s mäsom pomelieme na mäsovom mlynčeku. Osolíme a
s 2 PL oleja opečieme.

Cesto vyvaľkáme natenko (4-5mm) a vyrežeme 7cm štvorce. Na každý rozdelíme našu plnku,
preklopíme a dobre pritlačíme konce (vidličkou). Varíme v osolenej vriacej vode, pokiaľ nevyplávajú
na povrch. Vyberieme, necháme odkvapkať. Maslo necháme prevrieť, odstavíme zmiešame s

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.11.2009, 10:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Špízy z mletého mäsa s cibuľou



POTREBNÉ PRÍSADY

5 červených cibúl 5 bielych cibúl 300 g paradajok 2 zvezky jarnej cibulky 1 zvezok petržlenu 1/2 zvezku tymiánu 4 lyžice octu soľ mleté čierne korenie mletá paprika 10 lyžíc olivového oleja 1 lyžička mletého koriandru 2 strúčiky cesnaku 500 g mletého hovädzieho mäsa 1/2 lyžičky pasty Harissa (bežne dostať vo väčšine hypermarketov) - nemusí byť 1 vajce

POSTUP PRÍPRAVY

1. Ošúpanú cibuľu a umyté a osušené paradajky najprv nakrájame na plátky. Jarné cibulky očístíme, umyjeme, dve posekáme, zatiaľ čo ostatné pokrájame na kolieska. Bylinky opláchneme, otrasieme, necháme uschnúť a posekáme nadrobno.

2. Zmiešame ocot, mleté čierne korenie, soľ, mletú papriku, osem lyžíc oleja, štipka koriandru a polovicu posekaných byliniek. Nakrájanú cibulu zmiešame s paradajkami a kolieskami jarnej cibulky a všetko prelejeme zálievkou.

3. Cesnak ošúpeme a posekáme nadrobno. Mäso premiešame s cesnakom, posekanou jarnou cibulkou, zvyšnými bylinkami a koriandrom, pikantnou harissou, paprikou a vajcom, osolíme a okoreníme. Zo zmesi vytvarujeme okolo grilovacích ihiel alebo špajglí špalíčky a opekáme ich na zvyšnom oleji zo všetkých strán asi osem minút. Špízy položíme na cibulový šalát a podávame.
Tip. Pastu harissa môžte nahradiť pikantným ajvarom, ktorý je dostať v hypermarketoch. Ak nemáte radi štiplavé, nemusíte pridávať nič, špízy chutia aj tak dobre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Katarína B. (kava4) ID 47637 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2010, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

obyčajný MLETÝ REZEŇ so syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg mleté maso- dávam bravčové, z LIDLu***** 0,5kg nahrubo nastruhaný tvrdý syr**** 4vajcia***** struhanka na obalovanie

POSTUP PRÍPRAVY

viem,vyzerá ako faširka (((: ale príprava je jednoduchšia

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Ingrid D. (ingridd) ID 12073 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 4.6.2012, 15:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Mäsové guľky v diabolskej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

Čo potrebujeme: 500 g mletého mäsa, vajce, 2 lyžice hladkej múky, olej, soľ, mleté čierne korenie, OMÁČKA: 2 lyžice oleja, cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 250 ml sladkej smotany, 3 strúčiky cesnaku, 2 bobkové listy, 1 paradajkový pretlak, 2 lyžice ríbezľového lekváru, čili korenie, čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso premiešame s korením a vajcom.
Pomocou múky tvarujeme guľky, ktoré zo všetkých strán opečieme na oleji.
Omáčka: Orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, cesnak, korenie, soľ a krátko povaríme.
Primiešame lekvár, zriedime vodou, necháme zovrieť
a pridáme guľky.
Uvarené guľky vyberieme.
Omáčku zahustíme smotanou zmiešanou s hladkou múkou.
Krátko povaríme a odstavíme zo sporáka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Mária K. (skyper) ID 92643 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 333 (zobrazuje sa 171-180)<< predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,34 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu