končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 333 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,34 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
Zapekané zemiaky s mletým kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * cesnak * kuracie mäso * mletá červená paprika * bujón * morca della * uvarené zemiaky * strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme mleté kuracie mäso a restujeme. Podlejeme vodou a vhodíme kocku bujónu. Extra silný dodá lepšiu chuť. Necháme krátko podusiť a potom pridáme konzervu morca della. Spolu prehrejeme. Zemiaky si dáme uvariť a ošúpeme. Pekáč vymastíme a uložíme vrstvu zemiakov, na to rozložíme udusené mäso, nasypeme strúhaný syr a dáme zapiecť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Fašírka s vajíčkom.POTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso - 70 dkg - 1 kg, 4 na tvrdo uvarené vajíčka, čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, 3 strúčiky cesnaku, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso ochutíme soľou, korením, paprikou, pridáme pretlačený cesnak a zahustíme strúhankou. Polovicou mäsa vystelieme formu na srnčí chrbát, uložíme vajíčka, prikryjeme druhou polovicou mäsa, povrch posypeme strúhankou a dáme do rúry zapiecť asi na hodinu. Po upečení pokrájame a podávame napr. s fazuľkovým prívarkom a zemiakmi. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 6.12.2014, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Plnené karbonátky /fašírky/POTREBNÉ PRÍSADY * 500g ml.masa /hov+brav/ * 2 vajíčka * 2 pečivá * 1 ML soľ * 1-2 ML vegeta * štipka ml.č.korenia * 3 strúčiky cesnaku -pretlačný * 1 ML bazalka * * * * Náplň: * 2 vajíčka na tvrdo * 3 kuracie párky * * * * * strúhanka na obaľovanie POSTUP PRÍPRAVY - toto patrí medzi najobľúbenejšie jedlá mojej druhorodenej dcéry - jedla by to najradšej každý týždeň - na rozdiel od svojej o 5 minút staršej sestry, ktorá je typicky cestovinové dieťa :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 3.1.2011, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
ČevabčičiPOTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso, červená paprika, soľ, ml.čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY všetko spolu premiešame, urobíme si "šulčeky" a vysmažíme:o) podávame so zemiakmi, horčicou a cibuľkou Dobrúúúúú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lenka D. (ambrashop) ID 5027 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.2.2010, 20:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Fašírky podľa mojej maminkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg mleté mäso; 50-70 g sójové granule; 3 ks vajcia; 4 ks cesnaku; soľ; korenie; majoránka; racsa; vegeta; voda; olej; strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame všetky prísady, obalíme v strúhanke, vypražíme na oleji a môžeme podávať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Marcela F. (mafina4) ID 52861 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 8.12.2009, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
mäsové hniezdaPOTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: 250 g dlhých špagiet, soľ, 1/2 cibule, 2 PL oleja, 300 g mletého mäsa, 2 PL rajčinového pretlaku, 100 g varenej kukurice bonduelle z konzervy, 60 g nátier.masla, 2 PL slnečnicových semiačok, 1 PL nakrájaných čerstvých byliniek (zmes), mleté čierne korenie, chilikorenie (mletá červ.paprika-štipľavá), 2 vajcia, 2 PL mlieka, 4, rajčiny, žerucha (príp. petrž.vňať). POSTUP PRÍPRAVY Špagety uvaríme podľa návodu. Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme mäso, taktiež dobre opražíme a vmiešame rajč.pretlak, kukuricu, nátier.maslo, slneč.semiačka a bylinky. Osolíme, okoreníme, rúru predhrejeme na 200 stupňov. Vajcia rozšľaháme s mliekom. Špagety rozdelíme na 8 častí a na papiery na pečenie pomocou vidličky zakrútime na "hniezda". Polejeme mliekovo-vajcovou masou. Mäso rozdelíme na hnieda na stred a hneď dáme piecť na cca. 12 min. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
turecké cestové taštičkyPOTREBNÉ PRÍSADY asi pre 16 kúskov potrebujeme : 150 g kukuričnej múky, 150 g polohrubej múky, 3 vajcia, 3 PL olivového oleja, soľ, 1 cibuľa, 1 mrkva, petržlenová vňať - za hrsť, + 1-2 petržleny, 1 malá štipľavá paprička, 2 PL mäty priepornej, 15g hovädz.mäsa, 200 g jogurtu, 2 strúčiky cesnaku, 80 g masla, 1 PL sladkej mletej červenej papriky. POSTUP PRÍPRAVY Múku, vajcia, oliv. olej, 1/2 ČL soli vypracujeme na hladké cesto a necháme 1 hodinu postáť. Zeleninu aj bylinky očistíme a spolu s mäsom pomelieme na mäsovom mlynčeku. Osolíme a s 2 PL oleja opečieme. Cesto vyvaľkáme natenko (4-5mm) a vyrežeme 7cm štvorce. Na každý rozdelíme našu plnku, preklopíme a dobre pritlačíme konce (vidličkou). Varíme v osolenej vriacej vode, pokiaľ nevyplávajú na povrch. Vyberieme, necháme odkvapkať. Maslo necháme prevrieť, odstavíme zmiešame s Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 10.11.2009, 10:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Špízy z mletého mäsa s cibuľouPOTREBNÉ PRÍSADY 5 červených cibúl 5 bielych cibúl 300 g paradajok 2 zvezky jarnej cibulky 1 zvezok petržlenu 1/2 zvezku tymiánu 4 lyžice octu soľ mleté čierne korenie mletá paprika 10 lyžíc olivového oleja 1 lyžička mletého koriandru 2 strúčiky cesnaku 500 g mletého hovädzieho mäsa 1/2 lyžičky pasty Harissa (bežne dostať vo väčšine hypermarketov) - nemusí byť 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY 1. Ošúpanú cibuľu a umyté a osušené paradajky najprv nakrájame na plátky. Jarné cibulky očístíme, umyjeme, dve posekáme, zatiaľ čo ostatné pokrájame na kolieska. Bylinky opláchneme, otrasieme, necháme uschnúť a posekáme nadrobno. 2. Zmiešame ocot, mleté čierne korenie, soľ, mletú papriku, osem lyžíc oleja, štipka koriandru a polovicu posekaných byliniek. Nakrájanú cibulu zmiešame s paradajkami a kolieskami jarnej cibulky a všetko prelejeme zálievkou. 3. Cesnak ošúpeme a posekáme nadrobno. Mäso premiešame s cesnakom, posekanou jarnou cibulkou, zvyšnými bylinkami a koriandrom, pikantnou harissou, paprikou a vajcom, osolíme a okoreníme. Zo zmesi vytvarujeme okolo grilovacích ihiel alebo špajglí špalíčky a opekáme ich na zvyšnom oleji zo všetkých strán asi osem minút. Špízy položíme na cibulový šalát a podávame. Tip. Pastu harissa môžte nahradiť pikantným ajvarom, ktorý je dostať v hypermarketoch. Ak nemáte radi štiplavé, nemusíte pridávať nič, špízy chutia aj tak dobre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Katarína B. (kava4) ID 47637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2010, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
obyčajný MLETÝ REZEŇ so syromPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg mleté maso- dávam bravčové, z LIDLu***** 0,5kg nahrubo nastruhaný tvrdý syr**** 4vajcia***** struhanka na obalovanie POSTUP PRÍPRAVY viem,vyzerá ako faširka (((: ale príprava je jednoduchšia OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Ingrid D. (ingridd) ID 12073 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 4.6.2012, 15:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mäsové guľky v diabolskej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY Čo potrebujeme: 500 g mletého mäsa, vajce, 2 lyžice hladkej múky, olej, soľ, mleté čierne korenie, OMÁČKA: 2 lyžice oleja, cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 250 ml sladkej smotany, 3 strúčiky cesnaku, 2 bobkové listy, 1 paradajkový pretlak, 2 lyžice ríbezľového lekváru, čili korenie, čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso premiešame s korením a vajcom. Pomocou múky tvarujeme guľky, ktoré zo všetkých strán opečieme na oleji. Omáčka: Orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, cesnak, korenie, soľ a krátko povaríme. Primiešame lekvár, zriedime vodou, necháme zovrieť a pridáme guľky. Uvarené guľky vyberieme. Omáčku zahustíme smotanou zmiešanou s hladkou múkou. Krátko povaríme a odstavíme zo sporáka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária K. (skyper) ID 92643 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 333 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,34 ďalšie >> |