končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Jana G. (sokolka) ID 66132 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Fašírka s vajíčkom.[ recept č. 18355 zo dňa 26.9.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso - 70 dkg - 1 kg, 4 na tvrdo uvarené vajíčka, čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, 3 strúčiky cesnaku, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso ochutíme soľou, korením, paprikou, pridáme pretlačený cesnak a zahustíme strúhankou. Polovicou mäsa vystelieme formu na srnčí chrbát, uložíme vajíčka, prikryjeme druhou polovicou mäsa, povrch posypeme strúhankou a dáme do rúry zapiecť asi na hodinu. Po upečení pokrájame a podávame napr. s fazuľkovým prívarkom a zemiakmi. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Nachystáme si mleté mäsko a ochutíme ho soľou, korením, paprikou a pretlačeným cesnakom. Môžeme dať 2 vajíčka a zahustiť strúhankou. Formu na srnčí chrbát vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. nachystané vajíčka Formu vystelieme polovicou mäsa a na to uložíme na tvrdo uvarené vajíčka. Prikryjeme druhou polovicou mäsa, posypeme trochou strúhanky. A dáme zapiecť asi na 1 hodinku. Po upečení pokrájame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (6.12.2014, 18:46) | |
ani sama neviem po kolko krat to idem robit, | |
ODPOVEDAŤ |
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (1.3.2013, 10:48) | |
prosím - jeden dotaz. pečie sa to odokryté ? | |
ODPOVEDAŤ |
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (14.1.2013, 22:03) | |
mnam, toto idem urobit na stredu, a ku zemiakovej omačke | |
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (12.4.2011, 20:09) | |
ja som to piekla v pekárničke na chlieb-malo to pekný tvar | |
ODPOVEDAŤ |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (12.3.2011, 20:18) |
je to dobry recept,ja som robila z kuracich stehien/vykostenych/kedze som ine maso nemala,a pridala som este cibulu,susenu pazitku,rozky namocene v mlieku,a kapiu,chutilo super,akurat ze som bola nedockava a nechcelo sa mi to pekne vyklopit,poradte ako inac alebo vcom robite fasirku aby drzala tvar,na pekaci len rukou vytvarovana sa mi nepaci |
ODPOVEDAŤ |
Jana G. (sokolka) ID 66132 (11.4.2011, 13:48) | ||
Dobrý deň, Majka. Ja tú fašírku robím vo forme na srnčí chrbát, vymastený a vysypaný strúhankou. Je to super a ľahko sa vyklopí. Skúste... |
||
ODPOVEDAŤ |
Jana G. (sokolka) ID 66132 (15.12.2009, 18:43) | |
Som rada, že chutilo!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (sirian) ID 128024 (12.12.2009, 11:29) |
tak, teraz to peciem ,tak som zvedava, nemala som srnci chrbat , tak som to dala do mensieho pekaca ,dam vediet ako to dopadlo |
ODPOVEDAŤ |
Katarina E. (KatarinaE.) ID 119096 (28.10.2009, 12:58) |
super super |
ODPOVEDAŤ |
Ľubica D. (Ľubica D.) ID 116091 (7.10.2009, 16:59) |
super!!! |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.9.2009, 8:00) | |
vyzerá fajne | |
ODPOVEDAŤ |