končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 721-730) | << predošlé 1,.,68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
prasa na horciciPOTREBNÉ PRÍSADY 6 velkych cibuli 500 gramov kare 1 pohar kremzskej horcice korenie sol olej POSTUP PRÍPRAVY ocistime cibule nakrajame na drobno mäsko nakrajame na kocky a na panvici na oleji osmahneme osolime okorenime troska podlejeme a dusime do mäkka ked sa voda odpari a mäsko je mäkke pridame pohar horcice a dobre premiesame podavame so zemiacikmi mozu byt aj varene ale naj su ups kminom mnamky mnam je to rychle a brutal chutne malo prace ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alena Kotvan (alena22) ID 7939 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.11.2007, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäsko so šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY mäsko vhodné na dusenie, cibuľa, cesnak, soľ, paradajkový pretlak, šampiňóny v konzerve POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku, pridáme umyté mäso nakrájané na kocky, opražime ho, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak (2 strúčiky), podlejeme vodou a dusíme. K poloudusenému mäsu pridáme krájané šampiňóny z konzervy, premiešame a ďalej necháme dusiť. Pred koncom pridáme jeden paradajkový pretlak, premiešame, môžme dochutiť troškou cukru - podľa chuti a ešte podusíme. Priebežne sa môže dolievať voda. Podávame s ryžou, do ktorej pridáme mrazený hrášok. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana B. (Nijja) ID 1003 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vrabec, červená kapusta, knedlíkPOTREBNÉ PRÍSADY Vrabce: bravčové mäso, rasca, soľ, cesnak, cibuľa, mletá paprika, hladká múka al. solamylČervená kapusta: červenú kapustu, cibuľu, jablko, soľ, rasca, ocotKnedlik: kupený :) POSTUP PRÍPRAVY Vrabce: Bravčové mäso narežeme na väčšie kusy. V mise si pripravíme pretlačený cesnak, soľ, rascu (drvenú) a v tejto zmesi obalíme mäso. Prudko ho opečieme na oleji z každej strany. Zvlášť si urobíme cibuľový základ, to znamená na oleji si orestujeme cibuľu, zaprášime paprikou a zalejeme vodou, osolíme. Dáme kusy mäsa a dusíme do mäkka. V kuchte stači 20 minút. Mäsa vyberieme a šťavu zahustíme hladkou múkou al. solamylom. Červená kapusta: Červenú kapustu si nastrúhame. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme kapustu a na kúsky nakrájané jablko. Osolíme, pridáme rascu a troška podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Na konci pridáme troška octu. Brú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 28.5.2011, 22:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mletý syrový rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg bravčového mletého mäsa,0,15 dkg tvrdého syra,soľ,MČK POSTUP PRÍPRAVY Málo ingrediencii a ide to rýchlo.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Deni T. (fufik) ID 1652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáca živánskaPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, klobasa (podla chuti napr. udena mozu byt aj spekacky), cibula, slanina-gazdovska alebo oravska, paradajky cerstve, cierne korenie, vegeta, mleta cervena paprika, diabolska zmes, grilovacie korenie, korenie na americke zemiaky, paprikova pasta alebo gulasova pasta, rasca. Olej nie je potrebny lebo klobasa resp. spekacky a slanina pustia hodne stavy. POSTUP PRÍPRAVY Do velkej misy vsetko pokrajame na kolieska, tzn. zemiaky, cibulu, klobasu, paradajky, slaninu mozme nakrajat na tenke pruzky. Vsetko posypeme koreninami ktore som uviedla vyssie. Cim viacej prisad korenia date podla vlastnej chuti tym lepsie. Celu tuto zmes dokladne premiesame a nechame odstat cca 30 min (kto je velmi hladny cakat nemusi). Po odstati zmes vysypeme na plech (ja som pouzila alobalovu tacku, da sa bezne kupit v obchode, zemiaky sa potom nelepia) a na vrch poukladame tenko nakrajane paradajky. Zakryjeme alobalom a dame piect na cca 1,20 hod. Pred dopecenim alobal odstranime a nechame este zvrchu zapiect cca. 10 min. Popritom mozme zmes premiesat lyzicou. Tento recept je pomerne rychly a nenarocny na Vasu penazenku a hlavne dobre nasyti. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Irena K. (Iriska13) ID 14906 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
nieco na extra prilezitost :)))POTREBNÉ PRÍSADY nejake masko na rezne(je len a len na vas ci zvolite bravcove,alebo kuracinu), broskynovy kompot, cucoriedkovy dzem,tvrdy syr-neudeny, sunka. = Toto vsetko je len do masa! omacka-kusok poru (odorucam pouzit len bielu cast) , vytlacaci syr, 5-6 sampionov,resp.podla chuti, smotana na varenie,ak jej chcete urobit viac,tak aj mlieko a trocha muky na zauhustenie. POSTUP PRÍPRAVY toto jedlo podla receptu vyzera dost divoko,ale je to totalka :))) takze nakrajame si maso na vacsie rezne,tak,aby sme ich po vyplneni mohli pozatvarat.vyklepeme,posolime,pokorenime a zacneme do nich ukladat-sunku,potrieme ju cucoriedkovym dzemom,pridame kusok!!!-nieze tam svacnete celu polku :) broskyne a syr.poriadne to pozapichujeme spajdlami,alebo poviazeme nitkou.takto pripravene masko si hodime na rozhoruceny olej a smazime a smazime a smazime,kym maso nema krasnu zlatu farbu a nieje hotove.ja som este pred nedavnom skusila do zvysneho oleja co mi ostal na panvici dat lyzicku medu a hodila som tam pokrajane broskyne a trosku este posmazila-bolo to mnam :),ale neodporucam tym co nemaju radi velke kombinacie :))) Omacka: na troske oleja si trooosicka posmazite por(nedavajte vela,lebo potom bude mat omacka len porovu chut! , pridame tam sampiony.ked budu hriby hotove,tak na ne vylejeme smotanu a nechame zovriet.pridame cely syr a nechame rozpustit. ja robim vela omacky,takze este pridam pol litra mlieka v ktorom rozhabarkujem 2-3 lyzice muky a necham vsetko dobre povarit. u nas sa toto jedlo podava s ryzou a hranolkami,broskynovym kompotom alebo zeleninovym salatom.je to ozaj super...odporucam kazdemu,kto rad experimentuje :))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) lenka š. (lenkass) ID 2330 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tekvicový Eintopf - originálny receptPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g bravčového mäsa, 1 mladá tekvica (asi 1 kg), 5 PL oleja, 1 stredná cibuľa, 1 KL mletej papriky, čierne korenie, 250 ml kyslej smotany, 2 PL hladkej múky, kôpor čerstvý, sterilizovaný alebo sušený, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Na drobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme papriku a na kocky pokrájané mäso. Posolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Tekvicu očistíme a postrúhame sa hrubšom strúhadle. Pridáme k mäsu a prilejeme toľko vody, aby bola tekvica ponorená. Dusíme chvíľu, kým nie je tekvica „ na skus“. Na chvíľu odstavíme z ohňa. V smotane rozšľaháme múku a primiešame k tekvici. Prichutíme kôprom a necháme ešte chviľku povariť. Ak je treba, možeme pokrm ešte zriediť vývarom alebo len vodou. Podávame s varenými zemiakmi alebo s chlebom. Malá rada: mäkké, nezrelé vnútro tekvičky nevyhodíme, ale pokrájané na kocky pridáme do obyčajného leča z paprík a paradajok, čím vylepšíme chuť hotového jedla. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta P. (Oldlady) ID 23050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Alsaská zemiaková panvica-to je fakt žranica!POTREBNÉ PRÍSADY 500g zemiakov *500g bravč.pliecka*3 velké cibule*500ml Maggi Zlatého bujonu(z 1 kocky)*200ml bieleho vína*soľ*mleté čierne korenie*maslo POSTUP PRÍPRAVY Viď obrazky.....Ja nedodržujem celkom postup....dávam všetkého viac......hlavne zemiakov a cibule......víno tiež vždy nedávam..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 274 návštěvníkov) Alena K. (EMALA) ID 11458 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (70) posledné: 25.1.2013, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dusené reznePOTREBNÉ PRÍSADY 4 rezne , vajce,strúhanka , tuk na vyprážanie , 2 čajové lyžičky vegety , 2 čajové lyžičky mletej papriky , 1/2 lyžičky mletého korenia , 1 cibula , 4 strúčiky cesnaku , sol. POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme , okraje narežeme. Obalíme v strúhanke a v rozšlahanom vajci.Opražíme na rozpálenom tuku z obidvoch strán a preložíme kastrola.Vo výpeku speníme cibulu , pretlačený cesnak a ostatné koreniny.Dáme na rezne podlejeme trochou vody a udusíme do mekka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jana A. (hubinka51) ID 19753 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Omamine reznePOTREBNÉ PRÍSADY Nálev: 1PL masla, 1PL masti, 1PL oleja, 2-3PL kečupu (môže byť samozrejme aj viac a nejaký fajný), 1lyžička vegety, 1lyžička horčice, asi 1-2dcl vody, a samozrejme mäsko,asi pol kila karé alebo pekné pliecko,struhanku,vajíčka POSTUP PRÍPRAVY Príprava je jednoduchá a výsledok perfektný, moja omama nám ich robievala....skúšala som aj rybie filety zapekané v rúre,super, a môže sa tak pripraviť aj hovädzie (variť v hrnci), tiež je to vynikajúce. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 112 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (98) posledné: 10.9.2015, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 721-730) | << predošlé 1,.,68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78,.,80 ďalšie >> |