končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Mačacie očiPOTREBNÉ PRÍSADY 25 dkg hladkej múky, 14 dkg.masla, 9 dkg práškového cukru, 2 žĺtky, 1 vanilkový cukor, šťava aj kôra z citróna POSTUP PRÍPRAVY Keď si cesto spravíme vyvaľkáme si ho a vykrajujeme plné a prázdne koliečka ktoré ukladáme na plech kde je papier na pečenie. Pečieme pri 150°C. Potom keď ich vyložíme z plechu a ochladnú tak ich spájame lekvárom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 21.12.2016, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Medovníčky mäkkéPOTREBNÉ PRÍSADY 40 dkg hladkej múky, 14 dkg práškového cukru, 6 dkg tuku Hera, 1 malá lyž. sódy bicarbóny, 1 malá lyž. škorice, 2 lyžice tekutého medu, 2 celé vajcia, POSTUP PRÍPRAVY Vypracovať cesto a nechať 1 hod. v chlade. Rozvaľkať na 1/2 cm a vykrajovať. Ukladáme ich na vymastený a múkou vysypaný plech. Vrch treba potrieť vajíčkom a dať orech. Pečieme na 150 °C pokým nezhnednú na vrchu. Po upečení vybrať z plechu a zľahka pomáčať spodok vodou (pierkom). Dať do hrnca. Hneď sú mäkké a ani nestvrdnú. Príjemné pečenie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 2.12.2014, 8:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Kokosová pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g bielej čokolády 70 g sušeného mlieka 100 g práškového cukru 180 g stuženého pokrmového tuku Plnka: 150 g strúhaného kokosu 50 g práškového cukru 120 ml mlieka 2 až 3 PL rumu kandizované ovocie na ozdobenie alebo farebné hocičo POSTUP PRÍPRAVY Bielu čokoládu, sušené mlieko, práškový cukor a stužený tuk dáme do hrnca a roztopíme vo vodnom kúpeli. Strúhaný kokos a práškový cukor sparíme horúcim mliekom a na miernom ohni miešame, kým kokos nezačne voňať. Pridáme rum a dobre vymiešame. Na dno papierových košíčkov nalejeme trochu bielej čokolády a po stuhnutí lyžičkou naložíme asi do polovice košíčka kokosovú plnku. Dolejeme bielou čokoládou. Pred stuhnutím môžeme každý košíček ozdobiť kandizovaným ovocím alebo farebným hocičím a necháme v chlade stuhnúť. Čas prípravy: 10 minút Čas varenia: 10 minút ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 25.12.2008, 10:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |