. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 672 (zobrazuje sa 181-190)<< predošlé 1,.,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24,.,68 ďalšie >>

RYŽA A CESTOVINY

Lasagne



POTREBNÉ PRÍSADY

500g mleteho masa, sol, pepr, oregano, konzerva sampionov, kecup, rajcinova stava, cibula, olej, mala mrkva pokrajana na kococky besamel: 1/2l mlieka, 2 vrchovate PL hl.muky, 5dkg masla, 1 trojuholik syra, sol, biely pepr 3-4 surove platy lasagni

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji do sklovita oprazime cibulku, pidame masko, ochutime koreninami, pridame mrkvicku pokrajanu na kocky, podlejeme trochou vody a dusime cca 15 min. Pridame pokrajane sampiony (niekedy davam aj malu konzervu kukuricky) rajcinovu stavu a trochu kecupu. Nechame spolu prevriet.
Medzi tym si v malej rajnicke pripravime z uvedenych surovin besamelovu omacku (treba ju prisolit, aby malo jedlo dobru chut)
V zapekacej miske striedame plat lasagni (surovy) na to navrstvime masovu omacku a polejeme besamelom. Vrstvy striedame, az kym neminieme vsetky suroviny. Vrchna vrstva by mala byt masova... Ak chceme, pozeme to posypat parmezanom a pri teplovzdusnej rure to zapekame na 180°C cca 35 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

dana t. (danulatenko) ID 96133 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Rýchla syrovo-šunkovo-slaninová omáčka na špagety



POTREBNÉ PRÍSADY

plátok masla (cca 1 cm z celého masla), 1 PL olivový olej, cibuľa, 20 dg šunky, 15 dg slaniny, 2 tavené syry v črievku, 10 dg eidam (alebo iný syr vhodný na strúhanie), mlieko, smotana na varenie, solčanka, bazalka (ak je čerstvá, ak nie - tak poslúži aj sušená - ako v mojom prípade)

POSTUP PRÍPRAVY

...návod na rýchlu večeru či obed - omáčka je hotová, kým sa uvaria špagety - takže cca 10 minútová záležitosť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 195 návštěvníkov)

Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (74) posledné: 28.6.2016, 9:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Ryžové cestoviny s kuracím mäsom a zeleninou



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia * sójová omáčka * worchestrová omáčka * čínske korenie * zelenina * kukurica * olivový olej * ryžové cestoviny

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia si nakrájame na rezance, ochutíme čínskym korením, sójovou a worchestrovou omáčkou. Orestujeme na oleji do mäkka. Ryžové cestoviny pripravíme podľa návodu. Cestoviny orestujeme na olivovom oleji, pridáme pripravené kuracie mäso, ľubovoľnú zeleninu a ja som šupla aj kukuricu. Ešte ochutíme sójovou omáčkou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 10.1.2011, 9:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Kus kus na sladko a zdravo-)



POTREBNÉ PRÍSADY

250gr Kus kus 2 banany 2 hrste hrozienok 1 hruska/pripadne ine ovocie, ktore mate rady 250ml mlieka 1 vanilinovy cukor 1PL kryst.cukru

POSTUP PRÍPRAVY

-do mlieka vsypeme vanilinovy a krystalovy cukor a dame mlieko zovriet
- do zovreteho mlieka vsypeme kus kus
- premiesame
- na kusky nakrajane ovocie a hrozienka vsypeme, premiesame
- nechame na miernom ohni dovarit cca 10 min.

Dobru chut-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana S. (dvojicka) ID 2369 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.2.2011, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

ALA CESTOVINY -PETRA & EVA



POTREBNÉ PRÍSADY

Cestoviny najlepšie ( špirály ) syr Niva,šunka,kukurica,kyslá smotana,vegeta...

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny uvaríme necháme vyhladnut a potom pridáme prísady a všetko dobre spolu premiešame a ovegetíme podla chuti,to je všetko je výborny za studena....nakoniec ozdobiť olivami, dobru chut :-)))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Eva G. (kucerka) ID 16923 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Výborné cestoviny so špenátom



POTREBNÉ PRÍSADY

balík cestovín, mrazený špenát, konzerva krájaných rajčín, trojuholník nivy, smotana na varenie, cibuľka, cesnak, soľ, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi rýchle a chutné cestoviny. Kým sa nám varia cestoviny, urobíme si omáčku: cibuľku nakrájame na drobno a ošmahneme na troche olivového oleja, pridáme konzervu rajčín a špenát. Necháme trošku podusiť, pridáme nastrúhanú nivu a zalejeme smotanou. Okoreníme, osolíme a pretlačíme cesnak a odstavíme. Zmiešame s cestovinami a podávame. Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 82 návštěvníkov)

jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (29) posledné: 17.6.2017, 14:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny so 4 druhmi syra a cesnakom



POTREBNÉ PRÍSADY

500g penne alebo aj iný druh cestovín, 10% smotana na varenie 0,5 L, 1 bambino môže byť aj Karička ...., 140 g ostiepok údený, 100g tehly nedenej a 140g nivy a 1-2 struky cesnaku a nakoniec na posypanie petržlenová vňať ale nemusí byť!!!

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme zovrieť vodu na cestoviny a popri tom nastrúhame syr a dáme variť smotanu s bambinom a cesnakom.
Tesne pred zovretím smotany postupne pridávame zostávajúce druhy syra až kým omáčka nezhustne, ale pozor omáčku stále miešame aby sa nepripálila , lebo bude horká!!
Cestoviny zlejeme a podávame s omáčkou. A nakoniec môžme posypať aj s petržlenovou vňaťou ak má niekto rád !!


želám dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Lucka N. (aplle23) ID 120743 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Špagety s mortadelou, bravčovým mäsom a fazuľou



POTREBNÉ PRÍSADY

špagety, bravčové mäso, cibuľa, olej, fazule v rajčinovej omáčke, mortadela (2 malé konzervy), syr na postrúhanie

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky a dáme na cibuľku, ktorú opečieme na oleji, potom zalejeme vodou, dáme trošku vegety a necháme variť, kým mäso nie je mäkké. Potom pridáme mortadelu a fazule aj s omáčkou. Necháme zovrieť. Uvaríme špagety a na to dáme omáčku, navrch postrúhame syr.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lucia P. (Louli) ID 29417 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 20.10.2011, 9:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Špagety s tofu a kukuricou



POTREBNÉ PRÍSADY

Spagety Cessi celozrnne- na 1 osobu cca 100g, 50g udeneho tofu, olivovy olej, poriadna hrst mrazenej kukurice, kecup Snico, tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Spagety si uvarime. Tofu nakrajame na kocky, opecieme na olivovom oleji, kukuricu hodime na par sekund do vriacej vody a scedime. Tofu a kukuricu zmiesame s uvarenymi spagetami, dame na tanier, postriekame kecupom, posypeme nastruhanym syrom.....jednoduchy, az primitivny postup- ale ta chut je MNAM

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Klaudia R. (kladika) ID 65067 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.11.2010, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Lahke kuracie penne



POTREBNÉ PRÍSADY

Penne, kuracie stehna, korenie 7 bylín (alebo grilovaciu zmes), maslo, mrazenú brokolica, mrazený karfiol, čerstva mrkva, čierne korenie, sol a vegeta.

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehna okoreníme korením 7 bylín, ak nie je, dajte grilovaciu zmes, poukladajte plátky masla a dajte piecť. Medzi tým si uvarte penne, niekedy tagliatelle, štandardným spôsobom.
Mrazenú zeleninu s čerstvou mrkvou, keď mam pridám aj petržlen, je vynikajúci podusený na masle, dám do hrnca, ovegetujem, okorením čiernym korením a dám na masle dusiť.
Podlievam stehna vodou a výpekom aby boli šťavnaté a chutné.
Keď sa všetko uvari, upečie a udusí, masko obtrháme od kosti, zmiešame s cestovinou a s podusenou (nie rozvarenou) zeleninkou, vylejeme tam aj výpek, podla chuti dosolíme a podávame.
DOBRU CHUT

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Vladimira H. (vladka29) ID 40298 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 672 (zobrazuje sa 181-190)<< predošlé 1,.,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24,.,68 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu