
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Tana B. (Tanja9) ID 40595 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kysnute rozky plnene ham and eggs k pivu, vinu[ recept č. 9931 zo dňa 30.12.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Kysnute cesto: 500g hladkej muky, pol kocky kvasnic, 3-4 dcl vlazneho mlieka, 1KL cukru, 2 KL soli, na hrot noza prasku do peciva, 1 dcl oleja, 1 vajce. Napln: 100-150 g sunky, 1 vajce, 1 strede velka cibula, maslo alebo olej, petrzlenova vnat, cierne korenie, sol. POSTUP PRÍPRAVY Urobime klasicky kysnute cesto, zamiesime, nechame kysnut aj 30-45 minut na teplom mieste. Potom ked vykysne pripravime si napln: Na oleji/masle spenime na drobne kocky pokrajanu cibulu, opecieme do sklovita. Pridame na drobne kocky pokrajanu sunku a petrzlenovu vnat. Kratko podusime, zlozime z ohna a primiesame surove vajicko, okorenime. Premiesame. Potom cesto rozdelime na dve casti. Kazdu z nich rozvalkame do kruhoveho tvaru, prekrojime najprv na 4 casti, a potom este na mensie, aby sme dostali 16 trojuholniikov, podobne ako ked krajame pizzu. Do sirsej casti kazdeho trojuholnika lyzickou vlozime kusok naplne a zvinieme do tvaru rozka. Potrieme rozslahanym vajickom, nechame este chvilu na plechu podkysnut. Posypeme cim chcete, napr. vegetou, alebo mletou pikantnou paprikou. Pecieme na 220 stupnov do zlatista. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |