
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Martina F. (Falkona) ID 9152 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Chlieb s vôňou Stredomoria[ recept č. 9370 zo dňa 12.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2,5 dl vody 2 lyžice olivového oleja 2 lyžičky cukru 1,5 – 2 lyžičky soli 500 g hladkej (alebo chlebovej T-650) múky 1 sáčok instatného droždia Dr. Oetker (to je asi 7g, ak chcete použiť iný typ) Prísady (pridávajú sa pri hlasovom znamení prístroja) 2 strúčiky cesnaku 5 dkg kvalitného údeného syru štipka rozmarínu lyžička kapari POSTUP PRÍPRAVY Suroviny vložím do pekárne, nastavím program pre základný chlieb, po hlasovom znamení pridám k cestu ostatné prísady a nechám pekáreň dorobiť chlieb. Už počas pečenia sa celý byť naplnil vôňou rozmarínu a údeného syra. Tento chlieb je taký chutný, že sme ho najprv jedli len tak, bez pomazánok, či inej prílohy. |
![]() | Darina D. (Dakulka) ID 75932 (13.1.2009, 16:48) |
Zatiaľ nemám pekárničku,ale podľa ingrediencií,ktoré dávaš Martinka do tohto receptu,musí byť ozaj super.Najbližšie si ho spravím. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (13.12.2008, 7:12) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva C. (ozembuch) ID 39351 (13.1.2009, 16:55) |
parmezan nie je udeny syr ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (13.1.2009, 19:15) | |
ja viem ale mali sme doma len parmezan ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina F. (Falkona) ID 9152 (13.1.2009, 22:13) | ||
luci treba experimentovat ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |