končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Knedlík – hrnčekový[ recept č. 9255 zo dňa 8.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 hrnček vody alebo mlieka, hr. múka, soľ, 2 vajcia, 1 žemľa, 1 ČL prášku do pečiva, tuk na vymastenie hrnčekov POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, múky a soli vypracujeme riedke cesto a necháme postáť 1 hodinu. Pridáme žĺtka, pokrájanú žemľu, prášok do pečiva a sneh z bielkov. 4 porcelánové hrnčeky vymastíme a naplníme do ¾ zmesou. Varíme 20 minút v zakrytom hrnci. Do hrnca dáme toľko vody, aby sa nenabrala do hrnčekov. Uvarené vyklopíme a krájame na kolieska. |