
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Knedlík – hrnčekový[ recept č. 9255 zo dňa 8.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 hrnček vody alebo mlieka, hr. múka, soľ, 2 vajcia, 1 žemľa, 1 ČL prášku do pečiva, tuk na vymastenie hrnčekov POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, múky a soli vypracujeme riedke cesto a necháme postáť 1 hodinu. Pridáme žĺtka, pokrájanú žemľu, prášok do pečiva a sneh z bielkov. 4 porcelánové hrnčeky vymastíme a naplníme do ¾ zmesou. Varíme 20 minút v zakrytom hrnci. Do hrnca dáme toľko vody, aby sa nenabrala do hrnčekov. Uvarené vyklopíme a krájame na kolieska. |