
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miinka K. (miinka) ID 45774 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kuracia roláda[ recept č. 9041 zo dňa 29.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie rezne, vajíčka, mrkva, hrášok, huby, šunka POSTUP PRÍPRAVY Naklepané rezne naukladáme tesne vedľa seba - alebo sa trocha môžu aj prekrývať - na alobale do tvaru obdlžnika. Na to položíme šunku, na ňu praženicu zmiešanú s uvareným hráškom a na drobné kocky pokrájanou uvarenou mrkvou, hubami, osolíme, okoreníme. Zvinieme pomocou alobalu, potom rolku necháme prikrytú alobalom, ktorý na ňu tesne prilieha. A upečieme. Existujú rôzne variácie. Budem rada, ak pošlete Vaše nápady. |
![]() | Alena Š. (Lenka7) ID 22451, mimibazar.sk/lenka7 (11.1.2012, 13:33) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana B. (zlatino2000) ID 102088 (18.9.2009, 13:13) |
Nakolko neviem vykostit kura ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna V. (hanina3) ID 110062 (17.9.2009, 20:07) |
Kuraciu roládu ja robím tak, že celé kura vykostím. Je to dosť zdĺhavé, ale oplatí sa! Ostrým nožom vykostím postupne celé kura, treba začať od chrbta, kde je menej mäsa, aby zostala koža na prsiach nerozrezaná.Tam, kde je viacej mäsa oddelíme plátky a naukladám, tam, kde je koža, alebo tenšia vrstva mäska.Vykostené kura si rozložím, posolím, okorením a naplním plnkou podľa chuti - šunkovou, praženicovou, mletým bravčovým mäsom, alebo z každého trošku.Zvinutú roládu zviažem niťou a upečiem.Najlepšie sa krája za studena. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |