Naďa B. (Nadena) ID 1073 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 8.10.2005 |
Naposledy: 2.2.2016 9:30 |
Aktualizácia: 6.10.2010 11:38 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Kuracie fašírky
[ recept č. 904 zo dňa 29.1.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Kuracie mäso množstvo podla potreby ja najradšej používam stehná , postrúhaný tvrdý syr , cesnak, cibulku,strúhanku, soľ.korenie,vajícka a može byť aj nejaké prekvapenie
POSTUP PRÍPRAVY
Kuracie stehná vykostím alebo kúpite vykostené a potom už len pomlieť najlepšie spolu s cibulkou a cesnakom
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Zomleté mäso ochutíme korením a soľou, pridáme syr vajíčka a zahustíme strúhankou / ak dávate prednosť rožku v mlieku nedajte sa odradiť ani pri tomto recepte / |
![]() |
Potom vytvarujete fašírky potrebných tvarov a môžete do stredu ukryť ešte kúsok syra , kápie , kukurice a tak podľa Vašej chuti |
![]() |
Faśíky sa dajú podávať ku všeliakým príloham a nakoľko červené mäsko mi moc nevonia rada ho používam aj ako fašírku do hamburgerov a v podstate bez toho syra aj k omáčkam a prívarkom |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |