
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
erika c. (erosinka) ID 19925 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Talianska štrúdla[ recept č. 8991 zo dňa 27.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Dnes som dostala recept, ešte som to nerobila ale znie to dobre. Ked budem robit dodám foto. suroviny: cesto: 300g polohrubej múky, 300g prášk. cukru , 1 kypriaci prášok plnka: 2 tvarohy, 1 bal. hrozienok, 1 kyslá smotana, kryštálový cukor vrchná zmes: 4 vajcia, 5 dl mlieka, 100g rozpust. masla, 1 vanilka POSTUP PRÍPRAVY Múku, cukor, kypriaci prášok spolu zmiešami a rozdelíme na polovicu. Prvú polovicu zmesi vysypeme na plech. Zmiešame tvaroh, hrozienka a cukor.Zmes vysypeme na prvú polovicu múky a zalejeme kyslou smotanou. Vysypeme druhú časť zmesi. Vajcia rozmiešame s vanilkou, roztopeným maslom, mliekom a pomaly nalejeme na zmes. Pečieme na 170°C, 35 minút. Hrozienka nemusia byť-brrrr, ale môžu byť orechy ovocie, čokoláda. |
michal p. (timuška) ID 71578 (16.12.2008, 14:57) |
ja som to už robil,nič moc,poznám to ako sypaná štrúdla,aj tak vyskúšajte. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ľubica B. (maruschka) ID 23233 (16.12.2008, 14:37) |
jéééééééj, to som zvedavá na fotky..ten recept vyzerá zaujímavo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |