Mirka J. (KiMa) ID 38055 |
|
Oblasť: Prievidza-Bojnice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 6.3.2008 |
Naposledy: 29.3.2018 13:10 |
Aktualizácia: 18.3.2014 23:55 |
|
|
|
. () ID 0 (22.12.2009, 16:14) |
|
ODPOVEDAŤ | UPRAVIT KOMENTÁŘ |
VERONIKA B. (veeeeeronika) ID 34892 (20.12.2009, 17:27) |
liker som dnes robila je velmi dobry dufam ze do vianoc vydzri |
ODPOVEDAŤ |
| Dana C. (atreyu) ID 28109 (20.12.2008, 18:52) |
asi sa do neho v pondelok pustim len mi možeš povedať ako ho mam skladovať?diiik |
ODPOVEDAŤ |
| | Mirka J. (KiMa) ID 38055 (21.12.2008, 19:00) |
Ahoj Danka, ja likér skladujem v studenej pivnici a ked som ho robila na jar tak bol aj v chladničke, len potom bol veľmi stuhnutý, doteraz naozaj stačila chladnejšia izba a robím ho podľa tohto receptu už 10 rokov a nám chutí veľmi. Veselé Vianoce |
ODPOVEDAŤ |
| Gabi H. (gaha1) ID 4525 (24.11.2008, 14:58) |
Ja robím len karamelový aj preto, lebo keď som do horúcej naliala kúpený vajcový likér, tie vajíčka sa mi tam zrazili.... |
ODPOVEDAŤ |
| Bozena H. (bobahudec) ID 4297 (24.11.2008, 14:37) |
tento milujem ale nerobím ho bojím sa tých surových vajec |
ODPOVEDAŤ |
| | Katarína P. (kackarinka) ID 22981, mimibazar.sk/kackarinka (24.11.2008, 15:06) |
nemáš sa čoho báť...... salmoneloza je na škrupine a tesne pod ňou prípadne v bielku... v žltku nie je |
ODPOVEDAŤ |
| | Gabi H. (gaha1) ID 4525 (24.11.2008, 14:56) |
Božka neboj, v tom alkohole podľa mňa nič neprežije |
ODPOVEDAŤ |
| Marta K. (Marta44) ID 19398 (24.11.2008, 13:24) |
kalorická bomba, ale je super |
ODPOVEDAŤ |
Tana B. (Tanja9) ID 40595 (24.11.2008, 13:19) |
mnam. ja robim takyto aj karamelovy presne tak isto,len salko davam uvarene. tento by som chcela tiez vyskusat. |
ODPOVEDAŤ |
| | Gabi H. (gaha1) ID 4525 (24.11.2008, 13:26) |
aj ja robievam karamelový, počas celého roka a každý víkend pijeme kávičku so šľahačkou a likérikom mňam! |
ODPOVEDAŤ |