končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POLIEVKY |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Boršč[ recept č. 8898 zo dňa 23.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie predné * bravčové pliecko * soľ * zemiaky * koreňová zelenina * kyslá kapusta * nové korenie celé * čierne korenie celé * bobkový list * sterilizovaná cvikla * hladká múka * kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie aj bravčové mäso dáme variť do osolenej vody. Uvaríme do mäkka. Vyberieme a nakrájame na kocky. Vrátime späť do vody, v ktorej sme ich varili. Pridáme k ním nakrájané zemiaky a koreňovú zeleninu. Varíme kým zelenina nie je mäkká. Zvlášť si uvaríme vo vode kyslú kapustu, ku ktorej pridáme nové korenie, čierne korenie celé a bobkový list. Keď sú zemiaky a zelenina mäkké pridáme uvarenú kyslú kapustu. Na záver pridáme sterilizovanú cviklu a spolu prehrejeme. Zahustíme hladkou múkou rozhabarkovanou vo vode. Na tanieri ochutíme kyslou smotanou. Podávame s chlebom |