. .. .. .. .. .. .
. .

Mramorova potahovana torta - RECEPT 8846

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 43088 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Mramorova potahovana torta


[ recept č. 8846 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Pekny den zelam, mohli by ste mi skusene cukrarky poradit ako spravim varenu potahovanu hmotu na tortu tak aby bola hnedo-kremovej farby. Viem ako sa vytvara ten mramorovy efekt ale neviem cim to mozem zafarbit. Mohla by som zmiesat cokoladovu hmotu s tou varenou mandlovou?

POSTUP PRÍPRAVY

*
<< Krabí šalát | Mramorova potahovana torta | Chobotnice se zeleninou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
zdena l. (žabada) ID 47710 (22.11.2008, 11:39)
Stačí kakao, a podle toho, kolik kakaa dáte, takovou intenzitu barvy budete mít. Ale ne granko, normální třeba holandské kakao. :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu