. .. .. .. .. .. .
. .

Madarske kuracie prsia - RECEPT 878

Eva V. (vinka) ID 5640
.
mimibazar.sk/vinka
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.8.2006
Naposledy: 19.1.2023 11:37
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 90
RODINNÉ FOTOGRAFIE 30
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 74
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Madarske kuracie prsia


[ recept č. 878 zo dňa  ]


Madarske kuracie prsia


POTREBNÉ PRÍSADY

2 PL oleja, 4 velke vykostene kuracie prsia (asi 700g), 2 stredne velke cibule, 1 stredne velka zelena paprika, 1 mala konzerva osupanych paradajok asi 400g (v pripade ze nemate konzervu paradajok, mozete pouzit cerstve paradajky, z ktorych po zapareni ztiahnete kozu a trocha paradajkoveho pretlaku), sol, 2 PL sladkej mletej papriky, 100 ml kuracieho vyvaru, 10ml kyslej smotany, cierne korenie, nasekana petrzlenova vnat (podla chuti na ozdobenie)

POSTUP PRÍPRAVY

Dalsie rychle kuriatko podla nasich madarsky susedov ;). Cela priprava jedla trva asi 30-40 min...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Papriku si nakrajame na pasiky (ja som dala aj trocha zltej), cibulu nakrakame na vacsie kusky, paradajky scedime a nakrajame na kocky.
Vo velkej panvici alebo hrnci rozpalime olej a opekame prsia asi 10 min z oboch stran kym pekne nezhnednu.
Potom ich vyberieme bokom a osolime...
Do vypeku dame cibulu...
... na rezance nakrajnu papriku... a dusime asi 3 minuty kym nezacne zelenina makknut.
Pridame paradajky...
... prilejeme vyvar...
... cervenu sladku papriku... a rychlo privedieme do varu.
Pridame kuracie prsia a prikrite dusime asi 10 minut, kym nie je celkom hotove maso aj zelenina... (ja tu mam tej stavy viac, som musela priliat vodu, lebo som to trosku prehnala so solou :O...)
Nakoniec vmiesame kyslu smotanu, prehrejeme, ale uz dalej nevarime... Dochutime solou a ciernym korenim a podavame...
Podavame ozdobene petrzlenovou vnatou ako priloha je vhodne hocico ;) - ryza, zemiaky, cestoviny..., proste kto ma co rad ;)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Bananovo-orieskovy chlebik | Madarske kuracie prsia | Zltkove kakaovo-orechove rezy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva F. (ewa21) ID 2853, mimibazar.sk/ewa21 (15.8.2007, 11:16)
mnam, mnam, to vyzera dobre (PL) uz viem, co budem robit na veceru (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu