
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
RYBY A DARY MORA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Halászlé z bujónu[ recept č. 8715 zo dňa 16.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY asi 3 kúsky ryby, krabička rybieho bujónu, slaninka, olej, múka, paprika, rezance, pretlak, majoránka POSTUP PRÍPRAVY Ryby uvaríme osobitne. V druhom hrnci na troche oleja opečieme drobné kocky slaniny, pridáme 2 PL hladkej múky, spravíme záprašku, pridáme mletú červenú papriku (asi 1PL). Zalejeme vodou. 1 kocka bujónu je na 2 dl vody. Povaríme, vsypeme trocha niťoviek, vložíme kúsky ryby, pretlak a pred dovarením dochutíme soľou a majoránkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Na slaninke a oleji opražíme cibuľku, popražíme múku, cesnak, nakoniec pridáme papriku. Podlejeme studenou vodou, miešame, a prilejeme ešte vodu asi do polovice hrnca. Medzitým si v druhom hrnci uvaríme v malom množstve vody rybacie filé. Prilejeme k polievke. ![]() Ked polievka zovrie, pridáme bujóny. 1 bujon by mal byť na 2 dl vody. ![]() Nakoniec prilejeme trocha paradajkového pretlaku, a dochutíme majoránkou. Hotovo! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (25.12.2008, 21:16) |
Pridala som aj štipľavú papriku, toto halászlé super chutí a je super rýchlo hotové ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |