končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Linda H. (linda h) ID 67578 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Korma kuriatko[ recept č. 8576 zo dňa 11.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY jedno cele naporcovane kura 1-2 cibule olej sol korenie suseny koriander kajensky kmin (alebo moze byt aj normalny) chilli vlocky kokosove mlieko 1 konzerva paradajok 1 sladka smotana cerstvy koriander ryza ako priloha POSTUP PRÍPRAVY Osmazime si cibulku na oleji a pridame kuriatko, opecieme zo vsetkych stran a pridame suseny koriander, kmin, korenie, sol a restujeme asi este 5min. Potom zalejeme konzervou paradajok a dusime na malickom plameni asi hodinu. Potom pridame kokosove mlieko, smotanu, cerstvy koriander a chilli vlocky (kto ma rad urobi si to stiplave, kto nie tak ich vynecha). Nechame dusit asi 20min a podavame s ryzou. |
Linda H. (linda h) ID 67578 (13.11.2008, 20:03) | |
no jasne Zuzi, z prsiciek je lepsie a hlavne sa lepsie papa | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (13.11.2008, 9:19) | |
s manzelom milujeme chilli a stiplave korniste jedla takze toto isto spravim, akurat pouzijem len prsia.... | |
ODPOVEDAŤ |