
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
RYŽA A CESTOVINY |
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) lasagne[ recept č. 8574 zo dňa 11.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 10-15 plátov lasagní, 350-400g mletého bravčového (hovädzieho) mäsa, 5 lyžíc sladkého kepuču, 1 pohár hotovej boloňskej omáčky, jedna menšia cibuľa, 100g syra tvrdého. POSTUP PRÍPRAVY Na panvici si rozohrejeme olej a vložíme mleté mäso a nadrobno nakrájanú cibuľu. Mäso s cibuľou dôkladne orestujeme po obidvoch stranách. Potom pridáme kečup a boloňskú omáčku a na ohni dôkladne premiešame a povaríme. Lasagne si predvaríme vo vriacej vode. Varíme asi 5-7 minút. Polotuhé lasagne vytiahneme a položíme prvú vrstvu do zapekacej misy, ktorú predtým vymastíme trochou oleja. Na vrstvu nalejeme zmes a prekryjeme ďalšími lasagňami. Opäť nalejeme zmes a prekryjeme lasagňami. Nakoniec vrchný diel, ktorý bude tvorený z lasagní, posypeme strúhaných syrom. Dobrú chuť. |