
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Mária M. (majkatorka) ID 10016 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Boršč[ recept č. 8534 zo dňa 9.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3 PL oleja, 1/2 kg hovädzieho mäsa, 2 mrkvy a 1 petržlen alebo mrazená zelenina pod sviečkovú, 2 cibule, 1 malá hlávka kapusty /asi 1kg/, 3 cvikly, 1 malý paradajkový pretlak, 2-3 bobkové listy, soľ, korenie, kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY Tradičná ruská polievka má byť hustá a výdatná. Zeleninu môžete nahrubo nastrúhať alebo pokrájať na kocky. Podľa tohto receptu varím v 7-litrovom hrnci. Mäso nakrájame na malé kocky a opečieme zo všetkých strán na horúcom oleji. Pridáme koreňovú zeleninu a najemno nastrúhanú cibuľu, bobkový list, soľ a korenie, zalejeme vodou a veríme asi 1/2 hodiny. Potom pridáme nakrájanú kapustu a varíme ďalšiu 1/2 hodinu. Cviklu s paradajkovým pretlakom v kastróli podusíme a pridáme k polievke. Ešte 20 minút povaríme. Servírujeme s lyžicou kyslej smotany. |
![]() | Stefania O. (Stefani) ID 37941 (7.2.2009, 19:49) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |