
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Katarina H. (penelope10) ID 45813 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Jahodová torta s vanilkovým pudingom[ recept č. 8480 zo dňa 7.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 4 vajcia, 7 PL cukru, 4 PL múky, prášok do pečiva, ½ kg jahôd (môžu byť aj zavárané), 1 vanilkový puding, 5 dl mlieka, , Na ozdobu:, šľahačka, plátky opražených mandlí, jahody, lístky čerstvej medovky POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Vyšľahajte bielky, pridajte 4 PL cukru, 2 PL vody a všetky žĺtky. Opatrne primiešajte múku zmiešanú s práškom do pečiva. Masu vylejte na plech vyložený papierom na pečenie a upečte ju v rúre predhriatej na 200 °C do zlatožlta. Z vychladnutého plátu vykrojte pomocou formy na pečenie 3 rovnaké srdcia. Vykrojené srdcia potrite pudingom, naň poukladajte polovice jahôd. Takto pripravené korpusy poukladajte na seba. Boky torty potrite šľahačkou, ozdobte plátkami mandlí. Povrch torty ozdobte štvrťkami jahôd a čerstvou medovkou. Puding: Pripravte podľa návodu na obale. Za stáleho miešania doň pridajte vanilkový cukor. |