. .. .. .. .. .. .
. .

Hovädzí guláš - RECEPT 8381

Zuzana L. (zanabela) ID 17727
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.6.2007
Naposledy: 16.5.2017 19:06
Aktualizácia: 15.5.2017 23:08
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 43
RODINNÉ FOTOGRAFIE 34
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0

HOVÄDZIE MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)


Hovädzí guláš


[ recept č. 8381 zo dňa  ]


Hovädzí guláš


POTREBNÉ PRÍSADY

MASO: 500 g hov.mäsa, 1 veľká cibuľa, olej ______KORENIE: 1kl mletá červená paprika, 1kl soľ, 1/2 kl mleté čierne korenie, 1/2 kl majoránka, 1/2 kl rasca ________ZÁTREPKA: hadká múka + voda (mlieko)_______NA ZAFARBENIE: malý pretlak

POSTUP PRÍPRAVY

Je to výborný gulášik ku knedle, alebo tarhoni, alebo ryži. Najdlhšie trvá varenie mäska, asi 2 hodinky. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


osmahneme si na horúcom oleji nakrájanú cibuľku


vložíme nakrájané mäsko


necháme, aby sa mäsko zatiahlo a pustilo šťavu


najdôležitejšia časť (každý podľa chuti)- správne ochutenie: 1 a 1/2 kl soli, 1kl sladkej mletej papriky (môžete nahradiť aj chilli), 1/2 kl mčk, 1/2 kl rasce, 1 kl majoránky


pomiešame


zalejeme vodou, aby bolo vody len asi 1cm nad mäskom, aby sa to skôr dusilo, ako varilo. Ja som varila 2 hodinky, kvôli deťom


urobila som si zátrepku, tentokrát s mliečkom, aby to bolo jemnejšie. 2 PL hladkej múky a 2dcl mlieka. A dáme k mäsku. Povaríme 2 minutky, kým nezhustne.


na záver dáme 1 malý pretlak, len kvôli farbe. Po minútke môžeme vypnúť.


a môžeme nakladať


podávame najradšej s domácou knedľou, ale keď nemáme čas, je dobrá aj kupovaná. Takisto ryža, tarhoňa, cestoviny.....podľa chuti :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Štrúdľa trošku inak....VÝBORNÁ obmena :-) | Hovädzí guláš | Šalátik s kuracím mäskom - Bielkovinový deň do 90DD >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina P. (martinapisarcikova) ID 263019 (27.12.2012, 16:05)
(silvestr)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (martinapisarcikova) ID 263019 (27.12.2012, 16:05)
(silvestr) (silvestr) (silvestr)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (suniked) ID 55957 (21.10.2011, 13:50)
(Y) :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Andrea KOLLEROVÁ (andreakoller) ID 3657, mimibazar.sk/andreakoller (11.11.2009, 13:51)
(F)guláš je ľahko uvariteľný ;-)akurát ja som tam dala viacej pretlaku na konci :^)až potom som si všimla ,že vy ste dali 70g a moj bol až 115g tak ho tam bolo citit +o(neva nabuduce bude ok... (cinky)chutil a dokonca aj svokrovi ;-)boli džentlmeni
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu