
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kuracie rezance zapečené v smotanovéj omáčke[ recept č. 8219 zo dňa 25.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g kuracích pŕs, 120 g strúhaného udeného eidamu, 125 g smotany, 2 Pl hl. múky, olej na pečenie, soľ, 1 Pl zmesi Cesnakové korenie. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájame na rezance, okoreníme cesnakovým korením a zmiešame s hladkou múkou. Zprudka opečieme na rozohriatom oleji, zalejeme smotanou a krátko povaríme. Zmes dochutíme podľa potreby soľou, preložíme do zapekacej misy a posypeme strúhaným syrom. Zapečieme v rozohriatej rúre do zlatova. TIP: Kuracie mäso môžeme zameniť za bravčové, hovädzie alebo jahňacie mäso. Zmes môžme tiež obohatiť pridaním póru, šampiónov, olív alebo anglickej slaniny. |
Katarína G. (KAG) ID 51273 (11.12.2008, 10:49) |
super idem skusit ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 (25.10.2008, 16:28) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |