
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Denisa B. (DenaB) ID 3225 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kráľovské ražniči[ recept č. 8168 zo dňa 23.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg kuracích pŕs, 30 dkg tvrdého syra, údenú šunku (nemusí byť), 3 vajcia, hladká múka, strúhanka, soľ, olej, drevené špajle POSTUP PRÍPRAVY Mäsko a syr si pokrájame na väčšie kocky, šunku na štvorčeky. Špajle si prelomíme na polovicu a striedavo napichujeme mäsko, syr a šunku. Nakoniec si všetky ražniči osolíme a ideme obaľovať. Klasický trojobal: múka, vajíčko, strúhanka a ešte raz obalíme vo vajíčku a strúhanke, aby nám syr nevytekal. Vyprážame na rozpálenom oleji, postupne ražniči otáčame, aby sa nám prepieklo z každej strany. Podávame s hranolkami alebo varenými zemiakmi. |