
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
DIETY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)Farebný špenátový koláč[ recept č. 7994 zo dňa 17.10.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 300g hladkej múky, 150g palmarínu, 4PL studenej vody, štipka soli..............Špenátová plnka: mrazený špenát, 1 cibuľa, 4-5 paradajky, cortónová kôra, štipka kukrumy, 2-3PL nastrúhaného syra, soľ, korenie, štipka muškátového orieška, 2-3PL pražených tekvicových jadier, bazalka, olej, maslo na pekáč POSTUP PRÍPRAVY v postupe tento výborný koláč je z 90DD, ale z druhej knihy, kde sa už môžu kombinovať bielkoviny so sacharidmi, ale bez syra sa dá aj v prvých 90 dní , ja som si takto urobila do pizzovej formy, viac v postupe.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() všetky suroviny na cesto vymiešame na hladké cesto a necháme ho trochu odpočívať, kto si nie je istý, že mu takéto cesto bude chutiť , kľudne si môže pripraviť svoje obľúbené pizzové cesto, toto cesto je veľmi podobné lineckému cestu aj po upečení ![]() cibuľu nakrájame na drobno a orestujeme na 1 PL oleja ![]() pridáme špenát ![]() z jedného dobre umytého citróna nastrúhame kôru ![]() pridáme ju k špenátu ![]() soľ ![]() korenie ![]() kurkumu ( ja som nemala ) a muškátový oriešok ![]() nasrtúhaný syr ![]() cesto rozdelíme, rozvaľkáme prenesieme na pekáč vymastený maslom, z tejto dávky mi vyšlo na jeden pekáč ![]() a jedna forma na pizzu ![]() na cesto dáme špenátovú plnku, na ňu poukladáme na kolieska nakrájené paradajky, posolíme posypeme bazalkou a posekanými tekvicovými jadrami, vložíme do rúry a pečieme na 200°C asi 30minút OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (17.10.2008, 20:56) |
Evi, tak toto skúsim určite ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 21:00) |
Aj ja, len teraz nemôžem cesto so syrom , zase som sa dala na 90 DD, tak dúfam, že tentoraz do dokopem do konca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Silvia K. (silviakov) ID 45553 (17.10.2008, 20:49) |
Toto by som možno aj skúsila.... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 20:58) |
Silvi skús je to fakt chutné, predstav si na lineckom ceste špenátovú plnku, dobre ochutenú ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Silvia K. (silviakov) ID 45553 (19.10.2008, 22:46) | |
Asi sa mi podarí takto experimentovať až cez prázdniny, keď bude viacej času......... ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (17.10.2008, 19:53) |
tak toto vyskusam.Ked dam celu davku na velky plech,bude to velmi hrube???A este sa mi paci ten valcek,ktorym sa valka priamo na plechu.To som este nevidela ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 20:26) |
Ľubka, môžeš dať kľudne aj celé na jeden plech , ale potom asi treba dlhšie piecť ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |