končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Monika K. (monďo) ID 4179 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Dusené kuriacie masko s mrkvou a hráškom[ recept č. 7637 zo dňa 1.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia,soľ,ml.čierne korenie,ml.červ.paprika,cibuľa,mrkva,hrášok,hyd.vývar-ja som dala bujón,peržlenová vňaťka,olej, POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si nakrájame na vačšie kocky,osolíme,okoreníme , posypeme červ,paprikou,a premiešame. Na hlbšej panvičke rozohrejeme trochu oleja a premiešané masko na ňom prudko opečieme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu,mrkvu a podlejeme vývarom/ bujónom/ a dusíme. Ak treba podlievame vodou - ja podlievam a masko má potom viac šťavy a sem tam premiešame. Pridáme hrášok a podusíme do mekka.Pridáme petrželovú vňatku. Šťavička sa mi zdala riedka tak som ju trošku zahustila múkou, ale nemusí sa. Je to suprová pochúťka. A ešte som zabudla,keďže mužíček má rád pikantoš, nakoniec som pridala aj trošku chilli papričky.Mňam -veru sme si pochutili.Dobrú chuť! |