
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Veronika K. (veronika13) ID 7415 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Jahodova plnka do torty[ recept č. 7543 zo dňa 25.9.2008 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Jahodová- 0,7l fľaša zaváraných jahôd, 100g kryš. cukru, vanilkový cukor, 1 zlatý klas, 250g tuku. POSTUP PRÍPRAVY Jahody na sitku scdíme. 1dcl šťavy necháme na rozmiešanie zlatého klasu, zvyšnu šťavu dáme variť s cukrom a vanilkovým cukrom, keď vrie za stáleho miešania uvaríme hustú kašu, krotú v studenom vodnom kúpeli schladíme. Počas chladenia primiešame 50g tuku, potom prišľaháme ostatný a nakoniec pokrájané jahody len primiešame. Prosím pridajte aj vy nejaké dobré plnky. Mám ich viacej z jednej knižky, len do základného receptu ide 1kg tuku, tak som si myslela, že asi nebudete mať záujem. Ale tento jahodový sa mi páči. Aspoň trošku vám chcem revanžovať to množstvo inšpirácie, čo som od vás ziskala :-) |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (13.1.2010, 20:36) |
Milá Charon M., prečítaj si to ešte raz a pomaly a pochopíš, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Charon M. (Charon ME) ID 96542 (17.5.2009, 14:24) |
"...potom prišľaháme ostatný a nakoniec..." ostatny co? tuk? a kedy a s cim sa ma zmiesat ten zlaty klas? a kolko je tej "zvysnej" stavy co treba dat varit s cukrom? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína C. (katkazm) ID 116402 (13.1.2010, 20:58) |
ved ten zlaty klas das varit s tou stavou z jahod. z toho uvaris hustu kasu.a do studenej pridas ten tuk a vymiesas. je to nieco ako ked robis puding. a z toho plnku. to si uz hadam robila, takze sa chapeme ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |