. .. .. .. .. .. .
. .

Jahodova plnka do torty - RECEPT 7543

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 7415 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Jahodova plnka do torty


[ recept č. 7543 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

Jahodová- 0,7l fľaša zaváraných jahôd, 100g kryš. cukru, vanilkový cukor, 1 zlatý klas, 250g tuku.

POSTUP PRÍPRAVY

Jahody na sitku scdíme. 1dcl šťavy necháme na rozmiešanie zlatého klasu, zvyšnu šťavu dáme variť s cukrom a vanilkovým cukrom, keď vrie za stáleho miešania uvaríme hustú kašu, krotú v studenom vodnom kúpeli schladíme. Počas chladenia primiešame 50g tuku, potom prišľaháme ostatný a nakoniec pokrájané jahody len primiešame.

Prosím pridajte aj vy nejaké dobré plnky. Mám ich viacej z jednej knižky, len do základného receptu ide 1kg tuku, tak som si myslela, že asi nebudete mať záujem. Ale tento jahodový sa mi páči. Aspoň trošku vám chcem revanžovať to množstvo inšpirácie, čo som od vás ziskala :-)
<< Vynikajúci jablkový koláčik | Jahodova plnka do torty | Lahodný slivkový koláčik od Nikolety H. (Hegniki) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (13.1.2010, 20:36)
Milá Charon M., prečítaj si to ešte raz a pomaly a pochopíš, :-$ to nechápe len ten, kto ešte žiadnu plnku nerobil (I) (I) (I)
ODPOVEDAŤ
Charon M. (Charon ME) ID 96542 (17.5.2009, 14:24)
"...potom prišľaháme ostatný a nakoniec..." ostatny co? tuk? a kedy a s cim sa ma zmiesat ten zlaty klas? a kolko je tej "zvysnej" stavy co treba dat varit s cukrom?
ODPOVEDAŤ
Katarína C. (katkazm) ID 116402 (13.1.2010, 20:58)
ved ten zlaty klas das varit s tou stavou z jahod. z toho uvaris hustu kasu.a do studenej pridas ten tuk a vymiesas. je to nieco ako ked robis puding. a z toho plnku. to si uz hadam robila, takze sa chapeme *-) *-) (box) ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu