
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Plnená kuracia kapsa[ recept č. 7434 zo dňa 19.9.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia * soľ * korenie * vajíčka+hrášok na praženicu * kápia * šunka * olej * cibuľa * mletá červená paprika * solamyl POSTUP PRÍPRAVY Z vajíčok a hrášku si pripravíme praženicu. Kuracie prsia si nakrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, okoreníme. Na každý plátok rezníka položíme plátok šunky, na polovicu položíme hráškovú praženicu a hrubší rezanček kápie. Rezeň prehneme a spojíme špáradlom. Vniknuté kapsy opečieme na oleji z oboch strán. Opečené dávame do cibuľového základu (na oleji speníme cibuľu, zaprášime červenou paprikou, zalejeme vodou a osolíme). Dusíme do mäkka. Potom kapsy vyberieme na tanier, omáčku zahustíme a precedíme. Kapsy vrátime do precedenej omáčky, už len prehrejeme a môžeme degustovať. Príloha: ryža, hranolky |