. .. .. .. .. .. .
. .

Špargľa v kuracej kapse - RECEPT 27376

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 114156 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Špargľa v kuracej kapse


[ recept č. 27376 zo dňa  ]


Špargľa v kuracej kapse


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g špargle, 500 g kuracích pŕs, 150 g prosciutta (alebo iná dostupná údená šunka), korenie, solčanka, maslo.

POSTUP PRÍPRAVY

Dostala som krásnu špargľu, tak som trošku improvizovala, aby som ju pripravila tak, aby ju jedli aj moji "mäskofilní" chlapi ,o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pripravíme si všetky suroviny.
Špargľu uvaríme cca 5 min v jemne posolenej vode, do ktorej sme pridali plátok masla.
Mäsko si umyjeme, odblaníme, nožom vytvoríme kapsu, ochutíme Solčankou a korením.
Uvarenú špargľu scedíme a na chvíločku dáme do studenej vody. Ocedíme a robíme si závitky: 2-3 kúsky špargle obalíme plátkom údenej šunky.
Mäso naplníme špargľovo šunkovým závitkami a uložíme na maslom vymastenú janskú misu.
Okolo mäsa naukladáme zvyšné závitky, pridáme kúsky masla, zalejeme vodou a môžeme dať piecť.
...a takto to vyzerá za cca 25-30 min upečené...môžeme servírovať. My sme si dali petržlenové zemiaky...bolo to skvelé a prvý zjedol syn...tanier úplne čistý...takže sa podarilo ,o)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< narodeninova | Špargľa v kuracej kapse | Lambada z relácie Bez servítky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jozef B. (bmj9774u) ID 113638 (2.6.2012, 14:27)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Jozef B. (bmj9774u) ID 113638 (2.6.2012, 14:26)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Jana T. (salinaja) ID 53322 (29.5.2010, 15:40)
teda, toto je super jednoduchy recept! uz davno som hladala nieco jednoduche na vyskusanie spargle a toto ma ohurilo! urcite to vyskusam... dakujem! (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (30.5.2010, 18:53)
Veľmi sa teším, že recept zaujal...tiež som nechcela robiť nič komplikované...špargľu sme doteraz zvykli len grilovať, takže som vlastne prvý krát tiež niečo vymýšľala a muselo to byť aj jednoduché aj jedlé pre mojich chlapov... Dúfam, že aj Vám bude chutiť. Nezabudli mi dať vedieť. Držím palce :-$
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (24.5.2010, 22:12)
Teda Evi, tak takúto špargľu som ešte nemala, to musí byť iná káva, ako tá biela, jedlo vyzerá super, mňam... (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (25.5.2010, 14:10)
Darinka... ďakujem za uznanie (F) táto zelená špargľa nie je taká "drevnatá" ako biela, netreba ju šúpať, stačí len odlomiť a chuťovo je - aspoň podľa mňa - výraznejšia ako biela... ale biela mi tiež veľmi chutí :-$
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (23.5.2010, 12:35)
jeej Evička .. super super papaníčko (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (23.5.2010, 16:10)
Ďakujem Maťka (F) ...bolo to naozaj veľmi chutné...aj keď podľa mňa by to bolo prudko jedlé aj bez toho mäsa, ale chlapi sú chlapi :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu