. .. .. .. .. .. .
. .

Parížska torta - RECEPT 7096

Ivana R. (ferre) ID 5433
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.8.2006
Naposledy: 11.11.2017 12:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 49
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 18
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Parížska torta


[ recept č. 7096 zo dňa  ]


Parížska torta


POTREBNÉ PRÍSADY

Na korpus potrebujeme:4 vajcia,4lyž. polohrubej muky,4lyž. mletého cukru,1/2 balíčka praš. do pečiva, 2lyž kakaa Na krem potrebujeme:2 smotany na šlahanie(tie male v krabičke po 250ml),4lyž. kryštaloveho cukru,4lyž. kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prvy varíme krem,ktorý musí stáť v chladničke 24hod.všetky prísady na krem uvaríme aby to zovrelo a odstavime.
Korpus: vajcia s cukrom vymixujeme do penistva,pridame muku a prašok do pečiva a nakoniec kakao.Dame piecť na 210°C.Po upečení dame korpus vychladnuť .
Medzi tym si mozeme vymixovať krem do ktoreho dame na konci 2 stužovače.Krem natrieme na vychladnuty korpus.Môžete poliať s čokoladou alebo posypať s grankom (ja som prave čokoladu nemala)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


ide sa variť krem :)


vyšlahaný krem



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pudingovo-lístkový koláč | Parížska torta | Babovka Margotka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (7.9.2008, 11:26)
chcem Vám poďakovať za tento výborný recept...Torta sa už chladí v chladničke... najprv som mala obavy z toho krému, či sa mi vyšľahá, ale išlo to ako po masle... :-o :-o :-o
Ďakujem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana R. (ferre) ID 5433 (11.9.2008, 12:54)
a ako vam chutila? (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina k. (basado) ID 48922 (3.9.2008, 13:19)
ja by som sa chcela spytat na ten stužovač či sa dava či sa dava ked je ten krem už vymixovany alebo spolu aj s tym sa to mixuje?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana R. (ferre) ID 5433 (3.9.2008, 18:18)
tesne pred koncom ho davam (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (1.9.2008, 11:23)
ten krem treba vyslahat hned po uvareni alebo az po tom ked bude stat 24 hodin?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana R. (ferre) ID 5433 (1.9.2008, 11:33)
až potom (hello) (hello) (hello)nech sa vydarí
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu