
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
SÚŤAŽ |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)PEČENE JAHNIATKO[ recept č. 7085 zo dňa 31.8.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY JAHNACIE MASO V CELKU MRKVA ZEMIAKY CIBLA KORENIE SAČOK NA PEČENIE POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() maso umyjeme rozporcijujeme,zemiaky nakrajame na mesiačiky,mrkvu na menšie kusy-podla velkosti,cibulu v celku.nakorenime vegetou,mletym cesnakom a červenou paprikou,dame do sačka zatvorime,poprepichujeme a do rury ![]() detail ![]() pečieme asi 2 hodky na 180stup aj menej vidi sa ako to tam kypi,tak aby nezahorelo,to uz je upečene,sačok nafukol ![]() vytrasieme na plech ![]() nepoužili sme ani kvapku oleja a to čo vidite je čisty vypek z masa - uplne zdravo upečene masko ![]() masko je krasne vypečene,oddeluje sa od kosti a hlavne nie je mastne OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (1.9.2008, 21:04) |
Vyborny napad, sacky mam doma a nevedela som naco ich mam pouzit! ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (1.9.2008, 21:49) |
naozaj su skvele odporucam | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | miriam v. (mirocka1) ID 18717 (1.9.2008, 18:33) |
to je nejaky specialny sacek? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (upravené 1.9.2008, 21:47) |
je to sacok ktory s pouziva na pecenie da sa kupit v obchode viac velkosti. Vyzeraju ako celofan,ale nie su v celofane by sa neupieklo,ale poskodila,raz som skusala v poslednej chcili som zachranila obed,lebo celofan sa stiahol. Tie sacky su vynikajuce,ja v nich stale peciem,ak chcem mat viac zapeene masko tak ich otvorim a dopeciem,ale aj tak sa vytvori. A co je naj je ze sa pecie bez oleja a daju sa pouzit aj tak,ze nap.si pripravite kurca namazete date do sacku a do mrazaka a potom direkt z mrazaka do rury,len sa kus dlhsie pecie,navod je na sackoch ODPORUCAM-ZDRAVE PECENIE a da sa aj pecivo v tom robit | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |