Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
PEČENE JAHNIATKO
[ recept č. 7085 zo dňa 31.8.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
JAHNACIE MASO V CELKU
MRKVA
ZEMIAKY
CIBLA
KORENIE
SAČOK NA PEČENIE
POSTUP PRÍPRAVY
...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
maso umyjeme rozporcijujeme,zemiaky nakrajame na mesiačiky,mrkvu na menšie kusy-podla velkosti,cibulu v celku.nakorenime vegetou,mletym cesnakom a červenou paprikou,dame do sačka zatvorime,poprepichujeme a do rury |
![]() |
detail |
![]() |
pečieme asi 2 hodky na 180stup aj menej vidi sa ako to tam kypi,tak aby nezahorelo,to uz je upečene,sačok nafukol |
![]() |
vytrasieme na plech |
![]() |
nepoužili sme ani kvapku oleja a to čo vidite je čisty vypek z masa - uplne zdravo upečene masko |
![]() |
masko je krasne vypečene,oddeluje sa od kosti a hlavne nie je mastne |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (1.9.2008, 21:04) |
Vyborny napad, sacky mam doma a nevedela som naco ich mam pouzit!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (1.9.2008, 21:49) |
naozaj su skvele odporucam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | miriam v. (mirocka1) ID 18717 (1.9.2008, 18:33) |
to je nejaky specialny sacek? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (upravené 1.9.2008, 21:47) |
je to sacok ktory s pouziva na pecenie da sa kupit v obchode viac velkosti. Vyzeraju ako celofan,ale nie su v celofane by sa neupieklo,ale poskodila,raz som skusala v poslednej chcili som zachranila obed,lebo celofan sa stiahol. Tie sacky su vynikajuce,ja v nich stale peciem,ak chcem mat viac zapeene masko tak ich otvorim a dopeciem,ale aj tak sa vytvori. A co je naj je ze sa pecie bez oleja a daju sa pouzit aj tak,ze nap.si pripravite kurca namazete date do sacku a do mrazaka a potom direkt z mrazaka do rury,len sa kus dlhsie pecie,navod je na sackoch ODPORUCAM-ZDRAVE PECENIE a da sa aj pecivo v tom robit |
ODPOVEDAŤnahlásiť |