
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
TORTY |
Zuzana S. (zuzasza) ID 19716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) perfektná tvarohová torta[ recept č. 7034 zo dňa 29.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250g syra mascarpone 250g tučného tvarohu, 3 balíčky van. cukru, 1 tabuľka (100g) bielej čokolády, drobné ovocie-maliny su ideálne ale vhodné sú aj ríbezle, černice,...., 1 tortový korpus najlepšie kakaový môže byť aj domáci ale načo sa s tým zdržovať :-), ak chcete trošku malinového džemu , na ozdobenie tmavú čokoládu príp. farebnú ryžu dr.oetker, POSTUP PRÍPRAVY tak toto je perfektná alternatíva ku klasickým maslovým tortám , moje decká neznášajú tie tukové plnky tak som to riešila tak že som tortu plnila nutellou :-) to malo síce vždy úspech ale táto plnka je božská - veľmi sa hodí na kakaový korpus a ak máte čerstvé maliny do plnky tak to nemá chybu tak ideme na to: bielu čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli a necháme mierne vychladnúť v mise vyšľaháme ostatné prísady na hladkú masu nakoniec vmiešame aj čokoládu na korpus natrieme plnku , poukladáme umyté ovocie, prikryjeme druhým plátom , ten môžeme potrieť aj džemom zasa natrieme plnku - mám odskúšané aj piškoty zľahka omočené v uvarenej vychladenej káve - celkom sa tam hodia, vrch a boky potrieme tiež , dozdobíme strúhanou tmavou čokoládou resp. deťom farebnou ryžou dr. oetker alebo zvyšným ovocím. Rýchla a efektná tortička. Ak používate jedlé tortové oblátky tak dajú sa aj tie, ale povrch pod oblátku potrite len jemne . |