Eva T. (Evulqa) ID 33802 |
|
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 28.1.2008 |
Naposledy: 9.6.2021 21:23 |
Aktualizácia: 28.9.2013 18:26 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)
KUNG-PAO - delikátne
[ recept č. 6881 zo dňa 17.8.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
600g kuracie prsia............Na pác: 3 vajíčka, 2 PL solamyl, po 1 KL soli, chil, kari, zázvor, 1 PL worčester, 1 PL sojová omáčka........ olej, nesolené arašidy, zaváraná kapia, hrozienka..........Na ozdobu: ananás krúžky a mandarinky
POSTUP PRÍPRAVY
xxx
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
vajíčka
do vajíčok pridáme solamyl
soľ
chili a kari
worčester a sojovku
vyšľaháme
kuracinku nakrájame na rezance
capneme ju do pácu a necháme ju odpočívať najlepšie cez noc, môže aj dlhšie
pripravíme si arašidy, kapiu nakrájanú na slížiky a hrozienka
na rozpálenom oleji opečieme kuracie rezance, ale mäso šikovne od seba oddeľujeme, nesmie sa spiesť dokopy, každá jedna rezanca musí byť opečená zvlášť
na tejto fotke je vidieť už polovicu opečených rezancov, tie som posúvala na jednu polovicu panvice a prikladala som ďalšie mäso, občas ho treba premiešať , aby sa nepripieklo
keď je mäso opečené pridáme arašidy
a hrozienka a spolu chvíľu popražíme
potom kápiu
premiešame , podusíme 2-3 minútky a fertig
podávame s ryžou, odobené koliskom ananásu a mandarinkami, postup na prípravu ryže nájdete tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6273
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.1.2016, 12:52) |
|
ODPOVEDAŤ |
Simona K. (Simcak) ID 58014 (6.9.2008, 17:25) |
Dobrz recept |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (7.9.2008, 13:49) |
najlepší na svete |
ODPOVEDAŤ |
Simona K. (Simcak) ID 58014 (6.9.2008, 17:24) |
Zdravi vsetkych ja Sonca |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (7.9.2008, 13:48) |
|
ODPOVEDAŤ |
Simona K. (Simcak) ID 58014 (6.9.2008, 17:14) |
|
ODPOVEDAŤ |
Simona K. (Simcak) ID 58014 (6.9.2008, 17:13) |
|
ODPOVEDAŤ |
Simona K. (Simcak) ID 58014 (6.9.2008, 17:13) |
|
ODPOVEDAŤ |
Simona K. (Simcak) ID 58014 (6.9.2008, 17:12) |
Ja to idem zajtra skusit na varit uvidime ci to vide. S poydravom Sona Samakova |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (7.9.2008, 13:48) |
Vyjde , alebo už vyšlo ? |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta S. (yvett) ID 11052 (19.8.2008, 7:32) |
Evka vyzerá to úžasne |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (21.8.2008, 19:15) |
ďakujeeeeeeeem |
ODPOVEDAŤ |
| Monika R. (Monikabb) ID 20936, mimibazar.sk/monikabb (18.8.2008, 10:22) |
my do tohto receptiku este davame na tenucko nakrajanu mrkvu, bambusove vyhonky, tiez judasovo ucho a pikantnu cili pastu...nedavame hrozienka... |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (18.8.2008, 20:56) |
aj takýto recept niekde mám, ale mojim deckám chutí viac na tento spôsob , oni huby nechcú. toto je len jeden spôsob z viacerých, je to asi ako rizoto , s hubami, mäsom, zeleninové atď. ( dosť hlúpe prirovnanie), ale je fakt veĺa spôsobov |
ODPOVEDAŤ |
| Lubica L. (lubica007) ID 19881 (upravené 17.8.2008, 21:51) |
hmmmm,tak toto moze byt fajnovuckeeee ta kapia je zavarana?Podla fota sa mi zda,ze ano. |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (18.8.2008, 9:36) |
ano je zaváraná, ale asi by mohla byť aj čerstvá, len by som ju potom dala ako prvú, aby zmäkla, ale s tou zaváranoou to nemá chybu |
ODPOVEDAŤ |
| Adriana S. (adrika280) ID 34442 (17.8.2008, 19:31) |
Baby, tak toto vyskusajte. Je to delikatesa. U nas je to papanica cislo 1. Evi vdaka |
ODPOVEDAŤ |
| | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.8.2008, 19:36) |
|
ODPOVEDAŤ |