
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
BRAVČOVÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Cestovinove rizoto[ recept č. 6641 zo dňa 3.8.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčove maso po chuti asi 350gcibulaolejkorenie na mlete maso solamylcestovina ryža voda POSTUP PRÍPRAVY Maso som najprv dala asi na 2 hodinky do pacu:nakorenila ho s korenim na mlete maso troška popru solamylu oleja. Potom na oleji popražila na vačšie kusky cibulu, dodala maso. Opakame asi 7 až10min. Medzitym opečieme cestovinu ryžu na sucho. Ked je hnedkava pridame k masu a podlejeme vodou. Varime kym sa voda nevivari, po ppotrebe ešte podlejeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |