
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Hedviga Z. (HEDA) ID 641 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) BARANIE ROŽKY ALEBO AJ UHORKY[ recept č. 6639 zo dňa 3.8.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Baranie rožky alebo uhorky POSTUP PRÍPRAVY Nálev: 3L vody 100 g kuchynskej soli 350-400 g kryštálový cukor 1 L octu (ak máte baranie rožky v menšom množstve tak si urobte nálev iba z polovičných dávok) Uhorky zalievam rovnakým nálevom, je skvelý !!!!! Nálev si iba zohrejeme, aby sa prísady rozpustili, a vychladeným zalievame zaváraniny. Sterilizujeme 10-15 minút |