Jana Č. (JanaC) ID 8240 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 47 návštěvníkov)
Medovníčky zaručene mäkké.
[ recept č. 643 zo dňa 30.11.2006 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500g hladkej múky preosiatej, 120g práš. cukru preosiateho, 170g margarínu, 120g medu, 2 celé vajcia, trošku soli, 1 káv.lyž. sódy bicarbony, 1/2 káv. lyž. škorice, 1/2 káv. lyž. anízu zomletého, 1/2 káv. lyž. feniklu zoml., Trošku zomlet. klinčekov a badiánu, 1káv.lyž. citron. kôry.
POSTUP PRÍPRAVY
Suroviny zmiešame, rozvaľkáme asi na hrúbku 1/2 cm a vykrajujeme medovníčky. Pečieme vo veľmi horúcej rúre!!!!!!!!!!!!!!! |
Celkom: 40 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (24.11.2013, 20:34) |
tak idem ich aj ja vyskušat,tento tyžden vo štrtok urobim cesto,a v piatok idem na ne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana U. (ivkau) ID 49061 (24.11.2013, 20:12) |
Su vyyyborne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Kristina P. (Kris23) ID 58364 (20.12.2012, 17:41) |
Tak v pondelok som piekla a dnes vylozila par na tanierik a su fakt uzasne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna P. (ana25) ID 74290 (8.12.2012, 16:48) |
pistala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna P. (ana25) ID 74290 (8.12.2012, 16:46) |
svabda |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna P. (ana25) ID 74290 (8.12.2012, 16:43) |
Oriesok  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Kristína P. (kika87) ID 179807 (4.12.2012, 16:04) |
ahojte aj si nechávate odležať cesto ? ak hej kolko asi treba ?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Miriam A. (mimushka20) ID 148602 (16.12.2011, 21:17) |
su vynikajuce a skutocne mäkke (Y dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | erika m. (linnduska) ID 16275 (13.12.2011, 13:46) |
ahojte chystam sa piect dnes ale jedna otazocka mozem pouzit miesto margarinu obycajne maslo ?? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Saskia B. (Saskyia) ID 126858 (3.1.2011, 17:09) |
Veeeeľmi chutné  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Beata B. (betussa) ID 28005 (18.12.2010, 17:15) |
dnes som ich robila z polovicnej davky do skolky. zajtra ich robim z celej znovu, pretoze moj 6-rocny syn ich skoro vsetky vyjedol!!!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janka H. (Loveling) ID 38576 (18.12.2010, 16:51) |
Tak dnes sa ideme do toho pustiť Dufame že vyjdu Dáme vedieť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana Š. (sunbeamek) ID 89046 (9.12.2010, 13:40) |
Holky budu pect poprve, jaky pouzivate margarin? Mam dat Heru, Palmarin atd. nebo je treba lepsi klasicke maslo? Diky za odpoved |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Katarína B. (kutkutka) ID 33559, mimibazar.sk/kutkutka (18.12.2010, 17:15) |
Ivka,do cesta je lepší Palmarin a na plnky Hera,Helia,či obyč.maslo. Dá sa použiť Hera aj do ceste,ale bude veľmi krehké.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Gabika P. (gabikakp) ID 37378 (19.5.2011, 7:50) |
suhlasim, pernicky som este nepiekla-teda tieto ale moje bohate skusenosti s pecenim veavia to iste  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
jana k. (susnicek) ID 61313 (2.12.2010, 0:32) |
medovničky su super |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
barbora s. (barka1) ID 7680 (31.5.2010, 7:52) |
medovnicky nemaju chybu! su skveleeee, sme ich robili tento vikend - dakujem za recept . bola som leniva si namiesat korenia ako mas v recepte, tak som pouzila uz hotove - korenie na medovnicky, cesto sa mi trochu lepilo, ale pridala som si muku a bolo to super!!! tak este raz velmi pekne dakujem barbora |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dominika W. (dominika9) ID 17147, mimibazar.sk/dominika9 (22.12.2009, 15:58) |
JANKA , medovníčky su fantastickééé su makkučké a mňaaam piekla som ich na 180 st. a 7 minut...no krááásota dakujeme za receptík Krásne Vianoce  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária O. (Mižu09) ID 123524 (21.12.2009, 11:14) |
,práve som ich dopiekla , prvý krát v živote,sú fantastické ďakujeme. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 40 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |