
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ciganska kuracia hamka[ recept č. 6405 zo dňa 20.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 kuracie prsia nakrajane na platky naklepane surove zemiaky na tenke kolieska 2 kysle smotany prelisovany cesnak gril korenie POSTUP PRÍPRAVY Do zapekacej misky alebo pekača vrstvimekuracie maso, ktore natrieme zmesou kys.smotany cesnaku a korenia. Vrstvime maso a smotana. Navrch dame natenko nakrajane zemiaky a posolime a zalejeme zvyškom smotany. Zapekame v trube 30-40min.skusime či zemiaky pečene. Podavame zo šalatom |