
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ankine "papučky"[ recept č. 6373 zo dňa 18.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 žemle; 250 g šampiňónov; olej; 1 cibuľa; 1 zelená a 1 červená paprika; soľ; majorán; mletá paprika a čierne korenie; 1 vajce; 2 biele jogurty; horčica; cesnak; kôpor; kečup; olivy POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno pokrájanú cibuľu podusíme na oleji, pridáme očistené, na pásiky pokrájané papriky, plátky šampiňónov a premiešame. Ochutíme soľou, korením a udusíme do mäkka. Pridáme trocha mletej papriky, rozmiešané vajce a nakoniec majorán. Jogurt zmiešame s horčicou, roztlačeným cesnakom a trošku kôpru (podľa chuti). Žemle priečne prekrojíme, mäkkú stranu natrieme ochuteným jogurtom a naň dáme vrstvu šampiňónovej zmesi. Syr postrúhame a posypeme ním povrch "papučiek". Poukladáme ich na vymastený plech a dáme do vyhriatej rúry zapiecť. Čas pečenia: 10 minút Teplota: 220 st.C. Podávame ozdobené kečupom a olivami alebo kúskami zeleniny. |