
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Jana L. (jani55) ID 3214 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) JORDÁNSKE KURA[ recept č. 633 zo dňa 29.11.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg zemiakov; 1 väčšie kura; 3 cibule; 13 cesnakov; 1/2 masla; soľ; balík škorice; 2dcl kečupu; voda na podliatie POSTUP PRÍPRAVY Kura rozporcujeme, nasolíme, obalíme v škorici. Poukladáme na pekáč, na to uložíme na kolieska zemiaky, kolieska cibule, cesnak, podlejeme vodou a na vrch nakrájame maslo. Prikryjeme pokrievkou alebo alobalom a pečieme asi 40 - 50 minút. Prilejeme kečup, premiešame a prehrejeme už odokryté 20 minút. Je to úplne fantastické! |