končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Vyprážaný karfiol[ recept č. 6318 zo dňa 15.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY (Zemiaky) , karfiol, múka, vajíčko, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Karfiol si natrháme na kúsky, dáme do studenej vody do hrnca a keď začne vrieť povaríme ho asi 5-6 minút. Precedíme, necháme vychladnúť do takej teploty aby to nepálilo a dalo sa to obalovať. Obalíme v trojobale a vyprážame na oleji. Ja som k tomu robila zemiakovú kašu. Je to jednoduché a dobré :) |
Daniela S. (arcobaleno) ID 152, mimibazar.sk/arcobaleno (18.7.2008, 21:01) |
Ja karfiol neobváram, obaľujem v trojobale. A super pomôckou je - dať si múku a strúhanku do mikroténových alebo klasických igelitových sáčkov a tak obaľovať, naokolo nie je zbytočne natrúsené. Do sáčiku možno vložiť viac ružičiek karfiolu a treba jemne potriasť. Takto možno obaľovať aj šampiňóny. |
ODPOVEDAŤ |
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (17.7.2008, 11:59) | |
Ja mam karfiol tiez rada,aj ked pri vareni moc nevonia , radsej si ho kratko predvarim a odrazu mam zaklad -vyvar na polievocku.Ale mi robite chute.Denne je tu tolko prispevkov,ze potom neviem, na co mam väčšiu chuť. | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana K. (Zuzky25) ID 24913 (16.7.2008, 22:48) | |
Dlho sme takto tradične robili vyprýžaný karfio, ale zistili sme, že sa nemusí ani pred vyprážaním uvariť. Stráca tak zbytočne chuť a aj dobrotku. Stačí ho natrhať opláchnuť pod tečúcou vodou, obaliť v trojobale a vyprážať.Je to väčšia mňamka. | |
ODPOVEDAŤ |
Helena B. (hela2) ID 37749 (17.7.2008, 10:22) | ||
aj ja som skúšala vyprážať surový. Ano mal lepšiu chuť ale nasal veľa oleja, čo mi vadilo. Tak naďalej vyprážam uvarený | ||
ODPOVEDAŤ |
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (16.7.2008, 23:00) | ||
A nebude potom tvrdý? | ||
ODPOVEDAŤ |
Jarmila B. (jamika) ID 45296, mimibazar.sk/jamika (16.7.2008, 23:05) | |||
nebude...aj ja to tak robiiim a je mňam mňammňam, naozaj | |||
ODPOVEDAŤ |
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (16.7.2008, 23:25) | ||||
Ďakujem.Už mám kúpený karfiol na zajtra na obed tak to vyskúšam. | ||||
ODPOVEDAŤ |
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (16.7.2008, 10:23) | |
Karfiol sa nemusí obaľovať v múke, stačí vajíčko a strúhanka, mám otestované | |
ODPOVEDAŤ |
Marta K. (Marta44) ID 19398 (17.7.2008, 10:55) | ||
ano a vajíčko ešte rozhabarkujem s mliekom, nie je to potom tak moc sýte | ||
ODPOVEDAŤ |
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (16.7.2008, 23:26) | ||
Aj toto vyskúšam | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (16.7.2008, 13:23) | ||
To fakt Vdaka za tip vyskusam | ||
ODPOVEDAŤ |