. .. .. .. .. .. .
. .

Tekvicový prívarok - RECEPT 6308

Zdena K. (zdena169) ID 29601
mimibazar.sk/zdena169
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.12.2007
Naposledy: 10.9.2020 22:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 106
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 3

OMÁČKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


Tekvicový prívarok


[ recept č. 6308 zo dňa  ]


Tekvicový prívarok


POTREBNÉ PRÍSADY

Tekvica, olej, sladká smotana 12%, hladká múka, kôpor, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Suroviny


Tekvicu olúpeme, vyberieme dužinu a postrúhame.


V hrnci rozpálime olej.


Pridáme tekvicu, osolíme, okoreníme, pridáme kôpor, premiešame a necháme dusiť. Ak treba tak podlejeme vodou, ale tekvica si pustí dosť šťavy, takže podlievať moc netreba.


Pripravíme si záprašku z oleja a múky (podľa to ho aký hustý chcete prívarok) - ja som dala 1 a pol veľkej lyžice.


Keď je tekvica mäkká pridáme do nej pripravenú záprašku a premiešame.


Prívarok zjemníme smotanou - ak sa Vám bude zdať prívarok riedky, môžete do smotany pridať múku.


Počkáme, kým zovrie a hotovo - podávame so zemiakmi a klobáskou (prírodným mäskom, volským okom), čo má kto rád. Dobrú chuť.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Slané chuťovky z listkového cesta | Tekvicový prívarok | Zázvorníky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zorka K. (tamarkak) ID 123358 (12.7.2011, 8:03)
|:o)
ODPOVEDAŤ
Zuzana Z. (zuzminátor) ID 78611 (27.6.2011, 9:30)
Vyborny receptik dakujem, akurat sme nemali tekvicku tak sme pouzili cukinu a je to rovnako dobre (clamp) (clamp) (clamp) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Jana L. (lilijana) ID 138752 (26.5.2011, 11:44)
Dnes som si kúpila na trhu čerstvú,mladučkú.Už sa teším,mňam mňam. (jidlo) (jidlo) (jidlo) Milujem toto papaníčko a najradšej s hovadzím maskom na kocky.Ale ja na začiatku opražím cibulku a až potom dám tekvicu. (Y)
ODPOVEDAŤ
zlatica j. (17fanny) ID 157476 (6.11.2010, 10:34)
|:o)
ODPOVEDAŤ
zlatica j. (17fanny) ID 157476 (6.11.2010, 10:34)
|:o)
ODPOVEDAŤ
Lucia Bajči Berková (Lutzka) ID 87715, mimibazar.sk/lutzka (13.10.2010, 11:52)
tak to musim vyskusat mojej rocnej dcerke navarit, ale urcite si dam aj ja :-)
ODPOVEDAŤ
Jana D. (BEATE) ID 7569, mimibazar.sk/beate1 (8.8.2009, 10:33)
výborný recept,moj malý ho celý zjedol,aj ke´d nie je veľký papkáč....´dakujem... (clamp)
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (euridika31) ID 70208 (7.8.2009, 18:08)
kto nema rad kopor moze skusit aj bazalku je to vyborne, ale odporucam cerstvu.
ODPOVEDAŤ
katka p. (kkaattkkaa) ID 96002 (13.5.2009, 16:52)
(Y)mnammmaaamm
ODPOVEDAŤ
Erika P. (babulina21) ID 59418 (2.11.2008, 19:35)
vyborne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
BADBOY00012 B. (BADBOY00012) ID 60904 (5.10.2008, 22:01)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Zdena K. (zdena169) ID 29601, mimibazar.sk/zdena169 (15.7.2008, 15:40)
Každý podľa svojej chuti, ja to robievam takto . :-)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (andulka2) ID 48309 (15.7.2008, 13:58)
Odporúčam dusiť postrúhanú ekvicu na cibuľovom základe ( do sklenena) a namiesto zásmažky rozmiešať do smotany 1 PL múky. Kôpor pridať až keď je tekvica hotová. Z cukiny je obzvlášť jemná omáčka.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu