
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
GRILOVANIE |
Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bravčová zmes v alobale[ recept č. 6221 zo dňa 10.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 plátky z bravčového stehna 3-4 PL oleja 2 PL vody 2 cibule 4 paradajky 4 šampiňóny sójová omáčka 4 PL masla mleté čierne korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepte a pokrájajte na tenké rezance, za stáleho miešania ich opečte na rozohriatom oleji. Potom ich rozdeľte na 4 pláty alobalu a prelejte vypečenou šťavou, ktorú rozrieďte vodou. Cibuľu pokrájajte na kolieska, paradajky a olúpané šampiňóny na plátky a rozložte na mäso. Osoľte okoreňte, pokvapkajte sójovou omáčkou a na každú porciu položte 1 PL masla. Alobal uzavrite, aby pri pečení nevytekala šťava. Pečte na grile alebo vo vyhriatej rúre. |