
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Anita H. (aanitkaa) ID 661 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Snehové ozdoby na stromček[ recept č. 616 zo dňa 27.11.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 5 bielok, 200 g kryštálového cukru a 150 g práškového cukru, 1 PL citrónovej šťavy POSTUP PRÍPRAVY Bielka dotuha vyšľaháme, postupne zašľaháme kryštálová a práškový cukor a nakoniec citrónovú šťavu. Bielková pena musí byť pevná. Šľaháme 10-15 minút. Penou naplníme cukrárske vrecko s ozdobnou špičkou a striekame kolieska, srdiečka alebo hviezdičky. Plech natenko potrieme stuženým pokrmovým tukom CERA a predznačíme vzory pohárom alebo vykrajovačkami, ktoré sme predtým namočili do múky. Sušíme pri teplote 80-100 st. C 1-1,5 hod. (dvierka rúry necháme pootvorené). Ak sa penové pečivo dobre odlepí, je usušené. Bielkovú penu môžeme prifarbovať potravinárskymi farbivami, poprípade máčať v čokoláde. |
Martina K. (Martiy) ID 62300 (30.12.2009, 11:24) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |