. .. .. .. .. .. .
. .

Pšenový nákyp - RECEPT 12054

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 14337 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pšenový nákyp


[ recept č. 12054 zo dňa  ]


Pšenový nákyp


POTREBNÉ PRÍSADY

120 g pšena 300ml mlieka 200ml vody stipka soli 200g zmesi semienok, hrozienok a burizonov 2 vajicka cukor med tvaroh jablka

POSTUP PRÍPRAVY

Postup pri obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pseno dame do hrnca a 2 krat po sebe sparime horucou vodou a zlejeme
Zalejeme 300ml mlieka a20ml vody, pridame stipku soli a za obcasneho miesania varime pod pokrievkou 10 minut
Do este teplej, ale nie horucej zmesi vmiesame med podla chuti, zmes hrozienok, semienok a burizonov (tieto byt nemusia, mozete si to pozmenit pridanim orechov ), 2 cele vajcia, kto chce moze dat zvlast zltka a vyslahany sneh, rozdiel vsak nie je skoro ziadny
Vymastime a struhankou si vysypeme misu z jenskeho skla a navrstvime tam polovicu zmesi... Uhladime a na to dame vrstvu tvarohu vymiesaneho s cukrom
Na tvaroh poukladame jablka a rozprestrieme zvysok psenovej zmesi
dame zapiect do truby vyhriatej na 200 st. asi na 30-40 minut, kym nie je povrch zlatavy
Podavame teple i studene, s kompotom alebo len pocukrovane. my sme to dnes mali s kopcekom nesladenej slahacky Dobru chut


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pestré pohánkové rizoto | Pšenový nákyp | Tofu fasirky s vlockami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.8.2013, 15:50)
(Y)
ODPOVEDAŤ
jana k. (janka425) ID 45490 (23.8.2013, 14:04)
Ahoj idem to vyskušať použity je asi jemny tvaroh,skušala si aj z hrudkoveho,ktory sa Ti viac pozdava?diki jana
ODPOVEDAŤ
Milica K. (margoa) ID 23592 (14.1.2010, 20:56)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (15.1.2010, 22:10)
Milicka, si mi ho pripomenula, prave som rozmyslala, co varit ;-) ;-) ;-)zajtra bude na obed :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (17.3.2009, 9:45)
Jani, urcite neolutujes ;-)potom napis, ako vam chutil :-)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (Saudi) ID 41401 (12.3.2009, 12:33)
no najblizsie idem na to (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (11.3.2009, 20:15)
A aj je vyborny, mame ho radsej ako ryzovy :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Daniela B. (Danielka) ID 79976 (11.3.2009, 17:08)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu