
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Elena Š. (*ela*) ID 4972 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Baklažánový krém[ recept č. 6120 zo dňa 4.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3 baklažány * 3 strúčiky cesnaku * 1 KL soli * 2 vajcia * cca 250 ml oleja * šťava z polovice citróna POSTUP PRÍPRAVY Táto jemnulinká nátierka je špecialitou môjho manžela. Nech sa páči "klik" na obrázkový postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Baklažány dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v rúre cca 50 minút pri 250 st.C. ![]() 2. V polovici pečenia ich obrátime, aby sa upiekli rovnomerne. Po upečení ich necháme trochu vychladnúť, olúpeme ich a necháme z nich odtiecť horkú šťavu. Šéfkuchár to robí tak, že dužinu dá medzi 2 dosky a zaťaží to na 2-3 hod. ![]() 3. Takto vyzerá dužina po vytečení šťavy. ![]() 4. Do mixéra dáme baklažánovú dužinu, vajíčka, cesnak a soľ a mixér spustíme. ![]() 5: Za stáleho mixovania pomaly prilievame olej, až dosiahneme hladkú krémovú konzistenciu. ![]() 6. Ochutíme citrónovou šťavou, prípadne dosolíme. Krém dáme do chladničky aspoň na 2-3 hodinky ... ![]() 7. ... a potom hor sa do jedenia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Jana S. (Popka) ID 40159 (3.8.2008, 23:27) |
Eli, bola to suprová mňamka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (4.8.2008, 15:19) |
Júúúj Jani, teším sa, že Ti chutilo. Kým si neochutnala, tak sa Ti to veľmi nezdalo, však? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana N. (zuzuska) ID 9064 (5.7.2008, 12:48) |
Dobry den Elenka, tam idu prosim surove vajicka?? ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (5.7.2008, 15:37) |
Dobrý deň Zuzka, áno, idú tam surové vajíčka. Manžel skúšal robiť krém aj z uvarených vajíčok, ale nebolo to ono. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina R. (MR.13) ID 7284 (4.7.2008, 23:23) |
HMMMM, mňam, mňam, mňam - toto musím vyskúšať. Bude to určite super ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (5.7.2008, 10:18) |
Pre nás to je mňam, mňam. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | katarina h. (katka01) ID 18377 (6.7.2008, 22:54) | |
my s tym baklazanom pecieme este paradajky a mixujeme bez vajec a citrona, je to super | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (7.7.2008, 0:15) | ||
Baklažán s paradajkami je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |