
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Michaela U. (miu) ID 1384 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Baklažánová pomazánka[ recept č. 366 zo dňa 3.9.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg baklažánov, 1 kg rajčín, 5 pl olivového oleja, 1 hlavička cesnaku, kečup podľa chuti, mleté čierne korenie, soľ alebo vegeta, vlašské alebo iné orechy, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Baklažány popicháme vidličkou a dáme upiecť /1 hod/ do mäkka. Ošúpané paradajky pokrájame a dáme dusiť na olej. Upečené baklažány schladíme v studenej vode, ošúpeme a roztlačíme na kašu. Pridáme k rajčinám a spolu za stáleho miešania dusíme. Ochutíme koreninami, nakoniec pridáme roztlačený cesnak, petržlenovú vňať a nasekané orechy. Môžeme aj sterilizovať, ale bez vňate. Podávame s hriankou alebo na cestoviny. Fakt úžasné!!! |
![]() | Blanka S. (blanocka) ID 30260 (15.9.2009, 12:18) |
ahoj, vyzera to super, len mam 1 otazku - ked pomazanku sterilizujes, tak ako dlho? Dakujem B ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Gabi H. (gaha1) ID 4525 (5.9.2006, 12:10) |
Ja robievam niečo poobné, ale baklažány nepečiem hodinu, ale ich dusím na kocky pokrájané spolu s paradajkami a cesnakom(baklažány zásadne nešúpem) a tiež dávam s pečivom - je to pomerne rýchle. A máš pravdu, je to úžasné. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michaela U. (miu) ID 1384, mimibazar.sk/miu (5.9.2006, 22:28) |
nooo, Gabi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |